Liha ei tohiks grillil liiga palju torkida ning tükke peaks pöörama grilltangide, mitte kahvliga, õpetab grillimeister Enn Tobreluts. Mati Hiis (Õhtuleht)Foto: MATI HIIS
ÕL Kodu 26. aprill 2022 08:42
Järjest enam pööratakse grillimise juures tähelepanu tervislikkusele, tõdeb maailmas palju ringi sõitnud grilli- ja BBQ-koolitaja Enn Tobreluts.

Teisalt on grillijad valmis uuenduslikke grilltooteid proovima. Peamised trendid on tema sõnul siiski naturaalsus ja lihtsus. Näiteks sealihašašlõkki võib tema sõnul marineerida õunamahlas ning maitsestada vaid soola-pipraga. Tänu sellele tuleb liha enda maitse hästi esile. Ühe lisanipina soovitab ta sealiha grillimise lõpuosas linnaseekstraktiga pintseldada. Tänu sellele saab see ilusa glasuuri ja magusa maitse.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad