Liha ei tohiks grillil liiga palju torkida ning tükke peaks pöörama grilltangide, mitte kahvliga, õpetab grillimeister Enn Tobreluts. Mati Hiis (Õhtuleht)Foto: MATI HIIS
26. aprill 2022, 08:42
ÕL Kodu arhiiv
Grillimises annab tooni lihtsus ja naturaalsus. Vaata, millist viga peaks vältima!
Järjest enam pööratakse grillimise juures tähelepanu tervislikkusele, tõdeb maailmas palju ringi sõitnud grilli- ja BBQ-koolitaja Enn Tobreluts.
Teisalt on grillijad valmis uuenduslikke grilltooteid proovima. Peamised trendid on tema sõnul siiski naturaalsus ja lihtsus. Näiteks sealihašašlõkki võib tema sõnul marineerida õunamahlas ning maitsestada vaid soola-pipraga. Tänu sellele tuleb liha enda maitse hästi esile. Ühe lisanipina soovitab ta sealiha grillimise lõpuosas linnaseekstraktiga pintseldada. Tänu sellele saab see ilusa glasuuri ja magusa maitse.
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)