Liha ei tohiks grillil liiga palju torkida ning tükke peaks pöörama grilltangide, mitte kahvliga, õpetab grillimeister Enn Tobreluts. Mati Hiis (Õhtuleht)Foto: MATI HIIS
, 26. aprill 2022 08:42
Järjest enam pööratakse grillimise juures tähelepanu tervislikkusele, tõdeb maailmas palju ringi sõitnud grilli- ja BBQ-koolitaja Enn Tobreluts.

Teisalt on grillijad valmis uuenduslikke grilltooteid proovima. Peamised trendid on tema sõnul siiski naturaalsus ja lihtsus. Näiteks sealihašašlõkki võib tema sõnul marineerida õunamahlas ning maitsestada vaid soola-pipraga. Tänu sellele tuleb liha enda maitse hästi esile. Ühe lisanipina soovitab ta sealiha grillimise lõpuosas linnaseekstraktiga pintseldada. Tänu sellele saab see ilusa glasuuri ja magusa maitse.
Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Digipakett
0,00/kuu
€
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)