Nipid

Valu ei pea kannatama (24)

LISA KOMMENTAAR

Steve Hain7. detsember 2023, 22:40
在科技滲透到我們生活各個方面的世界中,對有效網路復原解決方案的需求不斷增加,這並不奇怪。 這些情況,包括丟失手機或將自己鎖定在 Gmail 帳戶之外,可能會非常煩人和令人沮喪。 在這種情況下,Allegiant Pro Hacker 介入拯救了這一天。 Allegiant Pro Hacker 是最先進的服務,專注於恢復 Gmail 和手機連線。 Allegiant Pro Hacker 的專家們憑藉豐富的知識和經驗創建了一個強大的工具包,可以幫助所有陷入密碼困境的人。 他們的目標是讓您的數位生活恢復平衡和控制,因為他們認識到科技有時會成為不可預測的伴侶。 Allegiant Pro Hacker 使用複雜的方法和熟練程度,有效地規避安全協議並恢復對您的手機或 Gmail 帳戶的存取。 為了找回遺失或鎖定的帳戶,他們的程式需要評估漏洞、應用複雜的演算法並利用他們對技術環境的廣泛了解。 Allegiant Pro Hacker 利用先進的密碼破解技術來突破安全屏障並找回遺失或遺忘的密碼。 他們的嚮導配備了最新的工具,並且有能力破解最複雜的密碼,讓您立即恢復帳戶。 如需諮詢,請發送電子郵件至:[email protected] 或 電報 +1-562-553-9611
DARREN17. detsember 2018, 18:47
We are authorized Financial consulting firm that work directly with A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,hsbc bank etc We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for client all over the world. Equally,we are ready to work with Brokers and financial consultants/consulting firms in their respective countries. We are equally ready to cover some commission to those Brokers and financial consultants/consulting firms. Awaiting a favourable response from you. Best regards DARREN,CRAIG email :[email protected] skype: [email protected] Tel contact: +448060938462
Puthai Nattaradol24. aprill 2018, 04:09
We are able to finance your signatory
projects and help you enhance your
business plan. Furthermore, our
financial instrument can be used for
the purchase of goods from any
manufacturer irrespective of their
location. It can also serve as
collateral with any bank in the world
to secure loans for your project or to
activate credit line to finance your
business plan. We have {BG}, Standby
Letter of Credit {SBLC}, Medium Term
Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft
{CBD} as well as other financial
instruments issued from AAA Rated bank
such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank
London, Deutsche Bank AG Frankfurt,
Barclays Bank , Standard Chartered Bank
and others on lease at the lowest
available rates depending on the face
value of the instrument needed.
Email : [email protected]
Skype : [email protected]
Regards
Nat
Muhammed Emir Harun12. detsember 2017, 15:25
We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.
We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS
1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600
2. Currency : USD/EURO
3. Age of Issue: Fresh Cut
4. Term: One year and One day
5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)
6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2
7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties
8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c
9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760
10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103
11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier
Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.
Name: Muhammed Emir Harun
Contact Mail :[email protected]
oceanicfinance4. juuni 2017, 18:10
Tere kõigile, Kas sa rahaliselt pigistatakse? Kas sa otsima vahendeid, et maksta ära laenu ja võlad? Kas sa otsima rahanduse asutada oma äri? Kas teil on vaja isikliku või äri laenu erinevatel eesmärkidel? Kas sa otsima laenude suurte projektide elluviimisel? Tagada laenu meilt täna ja alustada millegi rahuldust. Meie tehingu 100% garanteeritud, sest me tagama ka südamlik suhted klientidega. Pakume Laenud ilma krediidi kontrolli, nr tagatise lihtsa sammuga, kiiresti rahastamise ja madala intressimääraga 3%. Miks jäävad rahalist jaotus? Võtke meiega juba täna e-posti teel: [email protected]
mavis calos5. november 2014, 05:48
Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: ([email protected]) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ([email protected]). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.
Anni20. aprill 2014, 00:23
Nii see on, ka mina olen aastaid valu käes vaevelnud, kuid nüüd enam-vähem viimase poole aasta jooksul juba inimesena hakanud ennast tundma ja ka just tänu ortopeedile-kes suunas mind lõpuks itk- valuravi kabinetti-alati kui on probleem võib ühendust võtta ja kui vaja saab tagasi minna ja uuesti oma raviplaan üle vaadata koos arstiga ja saada nõuandeid-alustasin kangetega kuid praegu hetkel juba nõrgemad kasutusel. Tänud, dr.Gabovits ja Appelberg
külamees9. aprill 2014, 00:23
Võin oma kogemuikstele tuginedes kinnitada, et Gabovitš on parimaid valuarste. Olles läbi elanud mitu rasket traumat ja oppi, kannatasin meeletute valude käes. Kirurg ütles, et nii peabki olema, vaata kui palju sind lõigatud on. tõstsin kisa ja ütlesin, et taha enam kannatada. Tehti küll mingeid valuvaigisteid, kuid need ei mõjunud üldse. Kutsuti Gabovitš. Ta kuulas mu ära ja tegi selgeks, kus ja kuidas valutab ja määras süstid. Juba poole tunni pärast tundsin ennast jälle inimesena. Pärast haiglast väljakrjutamist olen pidanud teda kordi külastama ja alati abi saanud. Ta ei kirjuta lihtsalt ravimit, vaid alati analüüsib täpselt, kus ja kuidas ja alles siis määrab ravi. Neli aastat vaevlesin valudes ja nüüd juba 2 aastat tunnen endas taas jõudu elada. Ja seda just tänu dr. Gabovitšile.
ka8. aprill 2014, 00:57
mina olen 7 aastat tagasi naistekliinikus peale emakaoppi saanud selle tohtri käest teada, et ei pea valu kannatama . See oli siis Ravi tn, kusjuures mu tuttav oli paar aastat enne sama asja Hiiul läbi teinud ja oli kui põrguskäik- kedagi ei huvitanud valu vms. Tänud sellisele arstile( muuseas algul kui ta minuga rääkima hakkas, siis arvasin, et ironiseerib)
ka8. aprill 2014, 00:57
mina olen 7 aastat tagasi naistekliinikus peale emakaoppi saanud selle tohtri käest teada, et ei pea valu kannatama . See oli siis Ravi tn, kusjuures mu tuttav oli paar aastat enne sama asja Hiiul läbi teinud ja oli kui põrguskäik- kedagi ei huvitanud valu vms. Tänud sellisele arstile( muuseas algul kui ta minuga rääkima hakkas, siis arvasin, et ironiseerib)
kaska7. aprill 2014, 17:09
Ka mina olen üks neist õnnelikest patsientidest, kes lõpuks jõudis dok. Gabovitšini. Tänu temale sain ma lahti 2 aastat pidevas valus ja magamatuses elamisest. Ja rahas ei ole asi vaid jah kahjuks tohutus surumises perearsti juures saatekirja saamiseks. Millegi pärast pead selleks ikka igasuguseid nippe ja tuttavaid ära kasutama, et jõuda õigesse kohta ja saada abi!
Tänan väga tohtrit ja soovin talle jõudu!
Päris nii ikka pole6. aprill 2014, 23:22
valuvaigistid teevad uniseks, pärisavad reageerimiskiirust ja enamus neit rohtudest keeravad maksa tuksi ning tekitavad sõltuvust. Seega tööinimesel on ikkagi ainukeseks võimaluseks valu ära kannatada.
piret4. aprill 2014, 21:17
Olin minagi kimpus valudega ja saan abi hr.Boris Gabovits ilt .saan öelda ainult tänusõnu sest elan OMA elu .Alati on hea kuulata peale perearsti ka teiste arstide soovitusi.Ssuured tänud arstidele kes hoolivad inimestest!
to kas inimesed on lollakad? / 12:38, 4. apr 2014 4. aprill 2014, 13:27
Kulla teoreetik. Kui sa ikka ise näiteks vähi viimases staadiumis suurte valude käes soiud, siis laulaksid küll teist laulu. Minu lähedastest on mitmed niimoodi läinud, nii et olen nende kannatusi omaenda simaga näinud. Ei soovi midagi sellist mitte kellelegi. Muuseas, ka peale vähi on mitmeid väljakannatamatuid valusid põhjustavat haigusi.
Meerika4. aprill 2014, 13:17
Ärge arvake et perearst teid valuarsti juurde saadab. Ei saada. Paar kuud proovib ise ja mitte midagi. Kolm kuud kannatasin. Kolm korda käisin emos st et kiirabi viis ära. Ja keegi ei osanud panna diagnoosi kuni onkoloog ütles et kõige hullemat pole ja nüüd on valuarsti poolt määratud rohud peal ja valu on väiksem- Mis edasi, seda ainult jumal teab.
Kannataja4. aprill 2014, 13:08
Olen see elurõõmus inimene, kes valude all kannatab ja vaat et tosin aastat. Kasutatakse üht ilusat terminit fibromüalgia, mis näib märkivat seda, et arstid ei suuda valu põhjust leida. Veel üks pea massiline häda on kolmiknärvipõletik, mille käes kannatamine on kannatajate jutu põhjal kohutavalt hull, aga... Jah, see aga. Tõesti doktor, valu all ei pea kannatama, aga kanntame tegelikult ju ikka. ja põhjust tuleb siiski otsida arstiteadusest ja/või arstidest.
kas inimesed on lollakad?4. aprill 2014, 12:38
Näiteks raskete trauma korral, kui arstiabi ei anta, siis lõpuks võidakse suunata naiivsed n.n. valuravile.....halooo. Seal pumbatakse sind jalatallani äärmiselt kahjulikke tugevatoimelisi narkootilisi ainet täis, et sa tõesti varsti maha kärvaksid. Seejärel pannakse "lõplik" diagnoos" kärvas ise. Minge kuradile oma ravivaliga sitapead! Usute ka, mida kõike teile pakutakse!?
jaagup4. aprill 2014, 10:35
Reaalsus: kõigepealt perearsti juurde - ootad vastuvõttu kuni nädalakese. Sealt saad heal juhul suunamiskirja (aga võib ka mitte saada). Siis võtad Tallinna või Tartuga ühendust - jumal ise teab kui kaua seal aega läheb kuni numbri saad. Siis sõidad ühest Eestimaa otsast teise ning kui on tugevad valud et ise hakkama ei saa, läheb vaja ka transporti ning saatjat - kõik see maksab. Lõpuks saad kallid ravimite retseptid - need tuleb välja osta.
Jaan4. aprill 2014, 10:33
Kas tõesti arvate , er perearst saadab kedagi valuravikabinetti??????????????????????????????
JUSS4. aprill 2014, 10:28
Hiljuti palus keegi viimases staadiumis vähihaige valuarstil endale kanepit välja kirjutati, interneti andmetel olevat see vähihaigete jaoks väga hea valuvaigisti. Keelduti. Arstid küll võivad seda välja kirjutada, kuid Eestis nad praktiliselt seda ei tee, ilmselt kardavad võimalikku valedesse kätesse sattumist. Nii et pista parem, analgiini, ibumetiini ning muud taolist edasi. Kuni otsad annad.
MATS4. aprill 2014, 10:24
Miks valuarste mujal haiglates pole? Ikka Tallinn või Tartu. Aga Narva, Saaremaa või Hiiumaa inimesed? Las kannatavad?
tegelt4. aprill 2014, 10:09
minu tuttavale ütles kohalik kirurg et ta ongi juba nii vana(55a) ja liigesed peavadki valutama,see normaalne.Õnneks sai ta abi teiselt arstilt.Teate,kui palju on inimesi,kes kannatavd valu ja arstid kehitavad õlgu???
mm4. aprill 2014, 09:30
Ilus jutt aga põhiasi jäetakse välja... Enamus inimesi kannatab valu kuna neil pole rahaliselt võimalik arstijuurde minna. Kui arved, söök jms tavalisest palgast maha arvata oledki pea nullis. Ravi on kallis, isegi arsti vastuvõttule pääsemine nõuab juba üksjagu + kallid ravimid jms. Keskmine Eestlane ei saa hetkel endale sellist asja lihtsalt lubada. Haigekassale plekkime kõik igakuiselt, kui aga sealt midagi vaja naerdakse sind välja. Praegusel kujul on Eesti haigekassa täiesti mõttetu asutus.
Martin4. aprill 2014, 08:50
Kas ka mind võetakse kusagil jutule? Elan ääremaal