Jõulud

Verivorstimeister: liha võiks ka sees olla – mis sest tangust ikka süüa

Piret Parik, 23. november 2014 12:00

6 KOMMENTAARI

b
Bino/ 24. november 2014 02:12
Ma ei tea kas ma olen imelik, aga mulle just meeldivad need nö "lõhki ja pudruks läinud" verivorstid. Nii head..vahepeal panni peal küpsetades lausa ise "lõhun" need pannilabidaga puruks ja siis selle sisu praen mõnusalt krõbedaks..kõige parem on nii.
v
verd peab ka ikka pritsima/ 23. november 2014 18:47
laibatoitlased muidugi paljast tangu ei söö
p
23. november 2014 16:02
poes müüdavad verivorstid on lisaainetega saastaks muudetud ja vorstide maitsestamisest majoraaniga pole vorstitootjad kuulnudki.
a
anne/ 23. november 2014 15:46
Kas keegi teab, missugune firma teeb verivorste t a n g u g a. Tartumaal tegi vanaema alati verivorstid tangudega. Kruubid on tihti kõvad nagu haavlid. Olen paar korda leidnud poest vorstid, kus on retseptis nimetatud tangud, aga kodus küpsetades leian vorstist ikkagi kruubid. Pange ometi keegi verivorsti sisse lõuna-eesti tangud.
k
Kui inimene tahab/ 23. november 2014 12:53
odrakruubi putru süüa, siis ta teeb putru ja ei osta verivorsti (Selverist ostetud Saaremaa verivorst), mis käib lihtsalt suus ringi ja alla ei lähe. Pakend on ka millegijaoks 1 kg , mis selle ülejäänuga teha - ei tea.
t
tänapäeval/ 23. november 2014 12:23
enam liha ei kasutata, pigem liha sarnast ollust...

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee