Ma ei tea kas ma olen imelik, aga mulle just meeldivad need nö "lõhki ja pudruks läinud" verivorstid. Nii head..vahepeal panni peal küpsetades lausa ise "lõhun" need pannilabidaga puruks ja siis selle sisu praen mõnusalt krõbedaks..kõige parem on nii.
Kas keegi teab, missugune firma teeb verivorste t a n g u g a. Tartumaal tegi vanaema alati verivorstid tangudega. Kruubid on tihti kõvad nagu haavlid. Olen paar korda leidnud poest vorstid, kus on retseptis nimetatud tangud, aga kodus küpsetades leian vorstist ikkagi kruubid. Pange ometi keegi verivorsti sisse lõuna-eesti tangud.
odrakruubi putru süüa, siis ta teeb putru ja ei osta verivorsti (Selverist ostetud Saaremaa verivorst), mis käib lihtsalt suus ringi ja alla ei lähe. Pakend on ka millegijaoks 1 kg , mis selle ülejäänuga teha - ei tea.
KOMMENTAARID (6)