Stiilne kell mehele, kes eelistab pigem riietuda lihtsalt. 31.43€. Foto: www.asos.com
Jõulud
14. detsember 2014, 12:00

KINGISPIKKER: Mida kinkida mehele?

Jõuludeni on vähem kui kaks nädalat aega, kuid siiani on sinu jõuluostlemine piirdunud sellega, et ostsid endale jõulupeoks uue kleidi?

Jõuluvana kingikotti ja kuuse alla pole veel midagi panna, aga ometi tahaks ju lähedastele midagi kinkida. Vana hea "isale sokid, poiss-sõbrale lõhn, ülemusele uus märkmik" hakkab juba igavaks muutuma ning selleks panigi Õhtulehe moeblogi kokku väikese nimekirja asjadest, mida mehed sinu elus võiksid sel aastal kingikotist leida. 

1. Käekell on tõeliselt šikk aksessuaar, mis kaunistab iga mehe randmeid. Mõtle mehe riidekapi peale ja leia tema riietumisstiiliga sobiv kell. Neile, kes veedavad oma päevi pigem teksade ja T-särgiga võiks sobida lihtsam tekstiilrihmaga kell, ülikondades ärimeestele klassikaline nahkrihmaga või hoopis eputav metallkell. 

2. Lõhnaõli kinkimine on juba etteaimatav, aga ta ju ei oota, et sa talle vintage-hõngulise raseerimiskomplekti ostad? Isadele meenub vanamoodsa vahupintsliga ehk oma isa, kes hoolikalt iga tülika karvakesega hakkama sai. Kaasaegsetele meestele meeldiks hoopis stiilset hõbedane raseerija. Vaata näiteks www.raz-war.ee.

3. Sulle ei meeldi, et poiss-sõber pidevalt arvutimänge mängib? Kingi talle hoopis mehine lauamäng. Ja siis kutsu ta sõbrad uuel aastal külla, varu snäkke ja joogipoolist ja vaata, kuidas "Troonide mängu" või "Riigimeeste" lauamäng osutub põnevamaks kui "League of Legends". Põnevaid lauamänge leiad raamatupoodidest, välismaiseid näiteks www.amazon.co.uk. 

4. Tahad olla ideaalselt lahe tüdruksõber? Kingi talle just arvutimäng. Et õige mäng valida, räägi mehe sõpradega ja ära mitte mingil juhul hakka ise midagi välja valima! (Kuigi oma meessoost sõpradega nõu pidades sain teada, et "Far Cry 4" on päris tahetud mäng.)

5. Selleks, et poiss-sõber saaks sind segamata arvutimänge mängida, üllata teda uute vingete kõrvaklappidega. Siberia V2 klapid näevad piisavalt head välja, et ka sina neid laenata saaksid. Leiad elektroonikapoodidest. 

5. Milline mees ei tahaks olla jalgpallur? Mart Poomi uus elulooraamat aitab meestel seda unistust edasi unistada.

7. Mõnikord on toredam kinkida elamusi kui asju. Mine koos poiss-sõbraga massaažisalongi mõnulema või veeda isaga üks perepäev kinos. Häid pakkumisi leiad näiteks www.chilli.ee. 

Mida teil on plaanis oma lähedastele meestele kinkida?