Nipid

Väike nutikas elustamisaparaat aitab äkksurma ära hoida (3)

LISA KOMMENTAAR

margus6. veebruar 2016, 21:36
www.elustamine.ee on küll täiesti mõttetu veebileht — ei ole seal lubatud videot ega saa sealt ka midagi osta kuigi poefunktsioon mainitakse seal olevat...
to mis toimub18. jaanuar 2016, 09:52
Vanasti polnud lihtsalt meediat, mis 24/7 kõigest teadis. Tänapäeval on sul iga liigutus koheselt teada ning keegi pasundab sellest kas siis kollases või sotsiaalmeedias.
Mis toimub?21. september 2015, 21:38
Huvitav, huvitav ma tükk aega mõtlen siin sellisele asjaolule, et vanasti nagu ei olnud sellist juttu, et inimesed nagu seened jalalt langevad ja kohe surevad. Nüüd aga muud ei ole kui äkksurmad ja äkksurmad....
Kas inimeste tervised on tõesti aasta-aastalt üha kehvemaks muudetud selle kahjustatud keskkonna poolt ja selle meeletu väärtusetu saast-toidu poolt mida meile sisse söödetakse ( sest naljalt tervet komplekti puhast toitu tänapäeva maailmas enam ei leia ) ?
VÕI on tegemist:
A) müügitrikk selliste kalliste aparaatide müümiseks
B) Kirjatsurade uut liiki "põnevuskirjutised"
C) annetuskampaaniatele soodsa eelõhustiku loomine, et siis swed ja seb saaksid "heategevuse" sildi all hiidsummasid annetajate rahakotist naljeeva oma tasku paigutada ( "valitsemis" või "halduskulude" sildi all ).