Nipid

Onkoloog: inimesed võiksid endast rohkem hoolida! (5)

LISA KOMMENTAAR

JUST MATSIME 50.NAISE --OLIGI PÕHJUS--KASVAJA.25. november 2015, 11:52
KALLID EESTIMAA KÕIK ARSTID :::::KA TEIE NÕUDMINE ""MÕJUTAKS SELLIST ISTUVAT VALITSUST;( KES POLE RIIGIKOGU SAALIS KORDAGI -- TERVISE TEEMAL SÕNAGI VÕTNUD __ET AIDATA OMA RAHVAST RAVIDA?
TEIE SURVE RIIGIKOGULE JA KOGU JUHTIVALE SÜSTEEMILE ,,KA HAIGLATELE --AVAB RIIGIPOOLSE ---RAVIRAHA-- KOTI KOHE KINDLASTI
AGA OODATA JA UNISTADA VÄIKSES RIIGIS ,,ET KÜLL VAENE EESTI RAHVAS
ISE HOOLIB --TERVISEST??? ON RUMAL JUTT --KUI SELLISE RAHAGA TALVE ÜLE ELAB ""ON JÄLLE EESTIMAA KANGELASED --""KES VEEL ELAMA ÜLDSE HAIGENA JÄÄVAD=?
:
pigem 25. november 2015, 11:14
arstid ei oska diagnoosida haigusi.
18. november 2015, 21:14
Suhteliselt vihale ajab spetsialistide targutamine, kui reeglina " kõiketeadev perearst otsutab kelle millal ja millisele eriaarstile või uuringutele edasi suunab. Isegi kui jõuad uuringutele lähema poole aasta jooksul ei pruugi sellest abi olla sest eriarsti numbrit pead, siis ikka jälle kolm kuud kuni pool aastat ootama …..
Martin13. november 2015, 18:56
Kahju, et teadus pole paremat sooleuuringut osanud avastada. Praegune, õhku täispumpamine. on tõesti jube ja keegi pole sinu valust huvitatud.
artikkel näitab arsti suhtumist patsientidesse13. november 2015, 09:53
mind tegelikult väga häirib tohtrite arvamus,et kõik patsiendid on ise oma haigustes süüdi. Võib-olla mõni ongi,aga enamik meist pole joodikud,narkomaanid,istuva eluviisiga mitteliikujad,ülesööjad,valestisööjad,oma tervisest mittehoolijad ja ma ei tea,mis kõik veel, tunnistage pigem ausalt,kus on vähemalt osaliselt kaugelearenenud haiguste põhjused