Jõulud

Jõulueelsel ajal võib poodide salakaval soodusprotsent ostja haneks tõmmata! (8)

LISA KOMMENTAAR

Kas te pole siis kuulnud?18. detsember 2015, 17:32
Läheb mees peale aastavahetust poodi ja küsib poepidajalt imestunult, et mis ime siis nüüd lahti, et hinnad nii palju kukkunud on, poepidaja selle peale, et Jõulallahindlus sai ju läbi.
Mul jääb tihti17. detsember 2015, 18:09
just selle pärast ostmata, kui reklaamitakse kui palju on soodsam, aga hinda pole kuskil. Huvitab ikka hind, aga müüjad sellest aru ei taha saada ja siis kurdavad, et kaup ei lähe, majandus kängub.
Konsumis17. detsember 2015, 16:10
on jäätisetort, mida reklaamitakse, kogu aeg selle hinnaga müügis olnud. Nüüd pandud euro juurde, maha tõmmatud ning nagu oleks uus hind soodukas.
Müügimees17. detsember 2015, 10:28
Kunagi jättis üks klient isegi ostmata, mis sellest, et meie poes oli odavam kui konkurendi juures. Selle-eest oli konkurendil allahindlusprotsent suurem! "Aga sealt saan suuema ale!" Niipalju siis igapäevamatemaatikast. Vaadake ikka hinda, mitte protsenti!
pood17. detsember 2015, 09:44
Seda kasutavad väga paljud suured ostukeskused. Kui ma lähen poodi siis alati vaatan hindasid ja jätan meelde. Kui tulevad % allahindlust siis näen, et on 60% asemal see toodang allahinnatud kas 5 või 10 % Mõni bränd on sama hinnaga, kuigi ehib teade 50% allahindlust. Ainult väikesed kauplused teevad allahindluse nii nagu on. Toon näite, kaubamajas maksis mantel 110 euri kanti allahindlus oli seal ka, kuigi mitte eriti suur. Vaatasin mantli materjali, tootjat. Mantel oli ilus aga sellist raha mul paraku ei olnud. Jäi ostmata. Läksin siis ma nukralt koju ja nägin ühte väikest poekest. Astusin sisse ja kujutage pilti sama mantel, sama materjal ja tootja. Algne hind 55 eur. ja nüüd allahindlusega 25 eur. Muidugi ostsin ära. Seda ma tean ammu, et suurtes ostukeskustest on tavakaup 50-70 % kallim (mitte bränd), kui sama kaup väiksemates poodides tihti palju soodsam.
Nips17. detsember 2015, 09:16
Bauhof kasutab sellist petuskeemi: Soodusprotsent on võetud nn tavahinna pealt, mis on igapäevasest hinnast nii 10% kõrgem. Mõnikord läheb nii, et selline soodukas on kallimgi kui see igapäevahind. Niiet olge ettevaatlikud!
Edgar17. detsember 2015, 07:53
Pistke perse oma tasulised artiklid! Kaotasite just oma lugeja!
Kellamees17. detsember 2015, 07:39
Tavahind......ja soodusprotsent ! Debiilikute puudmisex ! Moelgem, mida te maksate kassas aga ärgem moelgem om protsentidele, maksame ikka kauba eest aga mitte protsentide eest kui palju veel maksta jäi.....
Tavahinna voivad kaupmehed P-sse panna, lihtsalt selle hinna eest keegi ei osta....., pange voi 10x voi 100x hindu ja arvestage sealt oma protsente.....
Niiet tähtis on mida kassas maksame aga mitte % !