Nele-Liis VaiksooFoto: Tairo Lutter
Jõulud
23. detsember 2015, 19:11

Nele-Liis Vaiksoo veedab jõuluõhtu laeval (6)

"Ma ei ole kunagi varem jõuluõhtul kontserte andnud, sel aastal on esimene kord," räägib lauljatar Nele-Liis Vaiksoo, kes astub kruiisilaeva Romantika showprogrammi solistina lavale nii 23. kui 24. detsembril.

"See, et veedan jõuluõhtu laeval, oli teadlik otsus," ütleb Nele-Liis. "Teadsin, et jõulukuu saab olema keeruline ning me kõik – mina, Keit Triisa ja Kaire Vilgats, kellega vaheldumisi laeva meelelahutushow's esineme – tahame väga perega olla. Minu otsus tööl olla tuli kergelt, sest võtan laevale kaasa terve oma pere. Kõige tähtsam on ju see, et jõulude ajal oleks pere koos, ükskõik, kus siis üheskoos pühi peetakse." 

Nele-Liis naerab, et mõte kogu perega jõulud Tallinna-Stockholmi kruiisilaeval veeta oli omajagu omakasupüüdlikki: "Ehkki mulle kokata väga meeldib, jääb mul seekord vaaritamine ära. Sedapuhku sööme ja naudimeteiste valmistatud roogi, mina käin lihtsalt vahepeal laval laulmas ja jalga viibutams ning tulen jälle pere juurde tagasi. Loodan, et meil tulevad vahvad pühad, peaasi, et ilm on tore ja laev väga ei loksuta."