SUUPISTED OLGU VÄRVILISED: Nagu riietemoes toob ka toidumaailmas iga hooaeg uued trendivärvid. Praegu löövad laineid kontrastid.Foto: Teet Malsroos
Toiduuudised
31. detsember 2015, 06:00

Aastavahetuse laud: tikuvõileibade asemel näpu vahel söödavad ampsud

"Praegu on moes erinevate värvide kasutamine, samuti toorainete viilutamine ja ribastamine. Mida õhemad viilud, seda trendikam," soovitab kohvik Sõbrad peakokk Rene Raotma, missuguseid näkse võiks vana-aasta õhtuks teha.

"Praegu on moes erinevate värvide kasutamine, samuti toorainete viilutamine ja ribastamine. Mida õhemad viilud, seda trendikam," soovitab kohvik Sõbrad peakokk Rene Raotma, missuguseid näkse võiks vana-aasta õhtuks teha.

Suupistete meisterdamisel tuleks olla hästi mänguline, sest praktiliselt kõike külmkapis leiduvat saab omavahel kokku sobitada.

Kui professionaalsetel kokkadel käib võidujooks sinise värvi saamise nimel, siis kodukokkadel soovitab Rene otsida mitte omavahel sobivaid värve, vaid luua kontraste. Näiteks pannil mustaks kärsatatud kirsstomati poolikud annavad suupistevaagnale ilusa efekti.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99