Nipid

Kevad on hea aeg organismi suurpuhastuseks (6)

LISA KOMMENTAAR

KillaH9. aprill 2016, 06:07
Mingi aeg tagasi oli ju kirjutis, et igasugused "puhastuskuurid" ja meetodid on jama, kuna organism saab oma puhastamisega ise suurepäraselt hakkama ja lisaturgutust ei vaja. Nüüd on siis mingi tarkur jälle ,oma joruga pihta hakanud, kuidas puhastama peab end.
Lihtne soovitus- ärge sööge omale lihtsalt igasugu jama sisse ja te ei vaja mingit "suurpuhastust".
Haiguste ravi8. aprill 2016, 09:01
Uriinateraapia on tervise võti. Kulistage terviseks.
eh7. aprill 2016, 23:06
ei hakka lugemagi - pealkirjast piisab. Kahju vaid, et sellist jama allkirjastab proviisor, kes peaks olema haritud inimene ja natukenegi bioloogiast ja keemiast ja biokeemiast jagama. Kevadine suurpuhastus, mida teha tasub, on - akende pesemine ja kodu koristamine. Sest ihu puhastamiseks käiakse ikka tavaliselt sagedamini "puhastuses" kui alles kevadel. Ja selleks protseduuriks ei pea vahendeid ostma apteegist (eks sealgi ole üht-teist sobivat müügil, muidugi, tavapoodide hinnast kallimalt). Ehk siis vaja on väärt pesuvahendeid. Kes aga taas pakub maksa puhastamist, siis pole ka see paha - puhastatud maks sobib suurepäraseölt pannile, väärt toiduaine toidulauda rikastama, kuid mitte igapäevaseks söömiseks. Muud maksapuhastust pole olemas. Kuid eks siingi kehti reegel: lollidelt tulebki nende raha ära võtta!
Milline jabur artikel7. aprill 2016, 17:36
Maksa igapäevane töö on mürkide neutraliseerimine, glükogeeni ladustamine, sapitootmine ja selles osas ei saa olla mitte mingisugust puhkust. seda peab tegema iga päev. Kui maks on rasvunud, tööd peab olema veel rohkem, et sellest lahti saada. Sojatoodete kasulikkus inimorganismile on vaieldatav küsimus, soja on peaaegu 100% GMO produkt.
koristaja7. aprill 2016, 17:25
Millest ta peaks puhastama?
Anu7. aprill 2016, 16:07
Samas ka hea aeg suurte orgasmide saamiseks