Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
1. juuni 2016, 11:31

Viis nippi, mis võimaldavad viie minutiga oluliselt väljanägemist parandada

Kui sa oled üks neist naistest, kellel lihtsalt pole aega end tund aega sättida ja mukkida, saad abi neist viiest nipist. See tähendab, et ka viie minutiga on võimalik oluliselt oma väljanägemist parandada ning näha välja, nagu oleksid endale pühendanud oluliselt rohkem aega.

 1. Pane asjad valmis. Ära otsi hommikuti iluvidinaid erinevatest sahtlitest ja käekotist - sea peegli ette väike ilukorvike, kus on valmis kõik igapäevaselt kasutatavad asjad, soovitab All Womans Talk. Nii ei pea sa asjade otsimisele väärtuslikku aega kulutama.

2. Kasuta duši all käimise aega efektiivselt. Kui teed nädalas näo- või juuksemaske, mis peavad vähemalt 5-10 minutit mõjuma, siis kanna need peale enne duši alla minekut. Aja säästmiseks raseeri näiteks jalgu samal ajal, kui juuksepalsam mõjub.  

3. Kasuta kuivšampooni. Kui juuksed on hommikul pisut õlise olemisega, kuid sul pole aega neid pesta, proovi kuivšampooni. See imab liigse õli endasse ja lisab soengule kohevust.

4. Kanna krunni. Kui sul pole aega soengut seada, kanna ajatut krunni. Tupeeri juuksed veidi kohevamaks, kogu juuksed kuklasse, keera krunni, piserda lakiga ja oledki valmis uksest välja astuma!

5. Kanna käekotis hädaabi-meigikotti. kui uni on liiga magus ja enne tööleminekut end meikida ei jõua, aitab välja hädaabi-meigikott, mis olgu sul alati käekotis olemas. Siis jõuad end vajadusel kiiresti ka töö juures tualetis üles lüüa.