Hommikused ilurutiinid ei nõua palju aega. Foto: Senivpetro / Freepik
Nipid
18. november 2019, 07:00

Kiire hommiku nipid: nii saad 5 minutiga särava välimuse

Tunned hommikul väsimust ja näed suurt vaeva, et nägu algavaks päevaks särama panna? Anname sulle häid nippe, kuidas seda kiiremini ja lihtsamalt teha!

Enneta tumedaid silmaaluseid. Tihti on väsimuse reetjaks just tumedad silmaalused. Tegelikult on võimalik tumedaid silmaaluseid ennetada. Niisuta pehme rätik külma veega, pigista liigne vedelik välja ning aseta see voodisse minnes silmadele.

Hommikune virgutus. Alusta hommikut külma veega. Lase kraanist külm vesi jooksma ning kasta sellega nägu. Just külm vesi ahendab veresooni ning nahk jääb siledam ja selgema tooniga. Teine võimalus on masseerida näonahka  jääkuubikutega.

Piim aitab. Pärast esimest äratust tuleb appi ka kiire piimakompress. Selleks vala kaussi piim ning lisa palju jääkuubikuid, seejärel kasta sellesse rätik. Pigista üleliigne niiskus välja ning kata seejärel nägu piimase rätikuga.
Külm vesi ning ja piim teevad sinu nahaga imesid.

Kurgid ning teepakid. Kasulik on hoida külmikus kurki ning niisutatud teepakke, mis kuluvad hommikul alati ära, et silmade paistetust vähendada. Viiluta hommikul kurk või võta niiske teepakk ning aseta kuni 15 minutiks silmadele. Silmade paistetus väheneb kui võluväel.

Ära kasuta liigselt kosmeetikat. Kui meie nägu on väsinud, kipume tihti liialdama kosmeetikaga. Kanna paksu meigikihi asemel  näole kerget  jumestuskreemi ning silmaalustele õhuke kiht valgustpeegeldavat toodet.

Muuda silmad suureks. Ära varja väsinud silmi lauvärvidega. Kasuta vaid ripsmekoolutajat ning ripsmetušši. Koolutaja muudab silmad visuaalselt suuremaks. Paks ripsmetuši kiht muudab väsinud silmad veel raskemaks.

Eelista pruuni põsepuna asemel roosakat. Väsinud näo vastu aitavad roosakad toonid. Pruunikad toonid jätavad pigem tuhmi naha mulje, virsikutoonid aga elavdavad nahka ning tõmbavad tähelepanu eemale ka tumedatelt silmaalustelt.