Foto: Foto: pexels.com
Tee ise
3. detsember 2017, 11:22

Tselluliidiga hädas? Proovi kodust hooldust!

Tselluliidiga on sageli hädas ka  pealtnäha kõige salemadamd naised. No mitte ei taha seda apelsinikoort oma kintsule. Kes pidevas võitluses peale jääb- kas sina või visad mügarikud? Jagame koduseid nippe. 

Vetikamähis. Võta tassitäis vetikapulbrit ja vala peale kuum vesi. Sega segu ühtlaseks ning määri hoolikalt probleemsetele kehaosadele. Kata keha toidukilega. Kile võib omakorda katta tekiga, et nahk soojeneks. Lase segul 30 minutit mõjuda ja loputa siis. 

Koorimiskreem vetikatest. Koorijaks on vaja võrdsetes kogustes vetikapulbrit, meresoola ja hapukoort. Sega ained ühtlaseks ja kanna tselluliidistele piirkondadele. Lase 5–10 minutit mõjuda. Seejärel masseeri ala kareda kindaga ja loputa sooja veega.

Mähis-koorija kohvipuruga. Sega 5 sl oliiviõli poole tassi kohvipuruga. Soojenda valmis segu mikrolaineahjus umbes 20 sekundit. Masseeri probleemsetele kohtadele ning mässi need toidukilesse. Hoia keha soojas 20–30 minutit ja pese segu maha masseerivate liigutustega.

Vereringet ergutav meresool. Võta 1/2 sidruni mahl, 2 sl meresoola, 5 sl mett ning valmista neist ühtlane segu. Kanna probleemsetele piirkondadele. Masseeri apelsinikoorenahk hoolikalt läbi ja pese.

Savimähis. Miksi kokku 1/2 tassitäit rohelist savi, 1/4 tassi laimimahla, 3 sl sooja vett ning 1 sl mett. Mähi tselluliidised piirkonnad kehal seguga kenasti sisse ja lase 20–30 minutit mõjuda. Tee mähist kord nädalas.

Foto: Foto: pexels.com