Reisimise ajal võib tekkida igasuguseid ootamatusi, ent mõneks asjaks saab end juba varakult ette valmistada!Foto: Artem Beliaikin / Pexels
Nipid
28. juuli 2019, 16:33

VIDEO | 11 nippi, kuidas nutikalt reisida

Reisimise ajal võib tekkida igasuguseid ootamatusi, ent mõneks asjaks saab end juba varakult ette valmistada! Ikka selleks, et puhkus libedalt sujuks!


1. Sidrun deodorandi eest!
Lõika sidrunist viil ja hõõru enda kaena alla. Töötab mõne inimese puhul ehk pareminigi kui deodorant. Annab värske tunde kogu päevaks ja on naturaalne asendus deodorandile.

2. Tasuta tee
Paki papptopsi kaasa mõned teepakid, et ooteajal sooja jooki mekkida. Tihtipeale võib sooja vett saada kohvikust tasuta või minimaalse tasu eest.

3. Ehtepusad korda
Aseta kaelakeed toidukilele ritta, kata teise kilekihiga ja suru kaks kihti omavahel kokku. Ei võta ruumi ja tüütuid pusasid pole vaja ka harutada.

4. Rohutops aitab ka
Rohutops seitsmeks päevaks sobib samuti väiksemate ehete hoidmiseks. Seda kasuta või koduski!

5. Käekoti ihukaitse
Et kallis käekott mustaks ei läheks, võta lennukisse kaasa tavaline suurem riidest kott. Selle sisse saad käekoti lennu ajaks peita, et seda keegi kogemata mustaks ei teeks.

6. Juhtmehunnik
Keri juhtmehunnik kokku ja pista läbi tühja WC-paberi rulli. See hoiab juhtmed ilusti paigal.

7. Topeltkaitse
Pärast lennureisi on paljud leidnud kohvrist väljavoolanud šampooni või meigikreemi. Et seda ei juhtuks, lõika väiksed kiletükid ja aseta nee pudelisuu ja korgi vahele.

8. ja 9. Kaks ühes

Et lõhnaõlipudel reisi ajal katki ei läheks, on hea see kindlalt ära pakkida, näiteks soki sisse. Teiseks nipiks on siinjuures sokkide organiseerimine - lisades üksteise järel sokid üksteise peale, on neid sealt hea ka vajadusel võtta ja kasutada.

10. Terved meigikarbid
Vältimaks lauvärvi või kivipuudri purunemist reisi ajal, pane kaane alla vatipadjad. Topeltkaitse!

11. Kõrvaklapid ei tekita segadust
Kotis laiali olevat kõrvaklapijuhet on keeruline sealt välja tõmmata, lisaks haagib ta enda külge vidinaid koti põhjast. Keri juhe ümber visiitkaardi ja oledki päästetud!

Allikas: Youtube