Vii ennast nende meiginippidega kurssi. Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
3. september 2016, 06:36

Hädas meikimisega? Proovi neid nippe!

Ikka juhtub, et ripsmetušš kuivab ära või jumestuskreem on on sattunud liiga tumedat tooni. Jagame sulle 4 nutikat meiginippi!

Jumestuskreem kergemaks! Paksu krohvikihti ei ole soovitatav näole kanda, see ummistab poore ega lase nahal hingata. Mõnusa ja kerge meigikreemi saamiseks sega tavalise jumestuskreemi hulka vedelat näokreemi. Nii muudad ka jumestuskreemi tooni võrra mahedamaks. 

Ripsmetušš uueks! Mõnikord näitab ripsmetušš iseloomu ja kuivab ära. Tihtilugu võib olla põhjus selles, et tušš on vanaks läinud, aga kui uut ei ole käepärast võtta, siis leiab asendusabi ikka. Hoia tuubi mõnikümmend sekundit kuuma vee all. Painuta harja veidi, et tuubi seinalt pehmenenud värv kätte saada.

Ripsmeharjast kulmuharjaks. Tühjaks saanud või vanaks läinud ripsmetušši ei pea tervenisti ära viskama. Tušiharja  saab näiteks kasutada ka kulmuharjana. Pese ripsmetuši hari puhtaks ja kuivata. Tupsuta harja kulmuvärvis. Kujunda harjaga kulmud ja anna neile samas ka tonaalsust.

Muuda huuled pehmeks. Sügisel muutuvad huuled kuivemaks ja karedamaks. Loomulikult aitab hea huulepalsam, ent enne palsami pealekandmist proovi huuli veelgi pehmendada, hõõrudes neid hambaharja ja väikse koguse meega. Hambahari koorib õrnalt huulel olevat nahka ja mesi pehmendab ning annab toitaineid.

Vii ennast nende meiginippidega kurssi. Foto: Foto: Matton Estonia