Pikaajalise ja õnneliku paarisuhte nimel tasub pingutada. Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
17. märts 2019, 15:00

Kas sinu suhtes on kirg kustunud? Proovi neid viit nippi! (6)

Pikalt koos olnud paaride suhtest võib kaduda kirg ja sära, mis oli kohtudes. Jagame sulle viis head nippi, kuidas suhe uuesti ellu äratada!

Suhelge omavahel. Teineteisega suhtlemine on üks suhte olulisim osa. Huvituge teineteise tegemistest ja jagage üksteise muresid ning rõõme. Kui suhtluseks aega napib, siis jätke teineteisele sõnumeid. Poeta näiteks tema rahakoti vahele märkmepaberil meeldetuletus, et ta on sulle oluline või saada ootamatult sõnum mõne komplimendiga. 

Ära loo liiga suuri ootusi. See mida näed filmidest, ei pruugi olla samamoodi päris elus. Iga suhe on erinev, ära võrdle oma suhet sõbranna suhtega. Kui su ootused suhtele on liiga kõrged, siis võid ka kergelt pettuda. Naudi praegust hetke ja õpi olema õnnelik selle üle, mis sul on.

Looge ühiseid mälestusi. Millal te viimati ühiselt õhtust sõite või korraldasite midagi meeldejäävat? Üllata oma kallimat! Valmista talle romantiline õhtusöök või planeeri ootamatu väljasõit nädalalõpuks. Ole loov ja julge piire ületada!

Puudutused. Pikalt koos olnud paarid unustavad selle, kui oluline on teineteist füüsiliselt hellitada. Kas või üks kallistus päevas toob teid teineteisele lähemale. Anna puudutuste kaudu oma kallimale märku, et ta on sulle oluline.

Jäta töömured tööle. Ületöötamine ja töö koju kaasa toomine võib suhet hävitada. Jäta kõik töömured tööle ja lülita end kodus olles töömõtetest välja. Ära võta koju tegemata tööd kaasa, seadista oma telefon nii, et sinna töökirju õhtul enam sisse ei tuleks.