Argihommikud on kiired? Tegutse targalt.Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
24. oktoober 2017, 19:47

4 hommikust iluviga, mida parem vältida

Need neli igapäevast ilutoimingut võivad kergesti nihu minna. Siin on lihtsad nipid “vigade paranduseks”.  

Apsakas: liguned liiga kaua duši all. 

Lahendus: kui jääd liialt kauaks vanni, duši alla või kasutad svammi väga jõuliselt, pesed maha loomulikud õlid ja lipiidid, mis kaitsevad nii su nahka kui ka juukseid. Piira pesuaega kümnele minutile ja kasuta leiget, mitte liiga kuuma ega külma vett.

Apsakas: kasutad palsamit nagu šampooni.

Lahendus: juuksejuured on kõige tervemad ja elujõulisemad osad sinu kiharatest, juukseotsad see-eest kõige vanemad ja hapramad. Palsami kasutamine peanaha lähedal võib mõjuda juuksejuurtele raskelt ja jätta juuksed rasvaseks. Lahendus: kanna palsamit kiharatele kõrvapiirist allapoole. Nõnda turgutad piirkondi, mis seda vajavad, hoiad palsamit kokku ning juuksed püsivad kauem puhtana. 

Apsakas: kannad jumestuskreemi liiga ruttu niisutava kreemi peale. 

Lahendus: niisutaja kreemjas koostis vajab natuke aega, et imenduda. Kui kannad jumestuskreemi liiga kiirelt peale, jätab see õhukese kihi ja katab ebaühtlaselt. Oota 60 sekundit, kuni niisutav kreem on imendunud. Kui sul on kiire, siis tupsuta nägu pärast niisutamist salvrätikuga õrnalt üle. 

Apsakas: kasutad niisutavat kreemi, et alandada paistetust silmade all. 

Lahendus: niisutav kreem ja silmakreemid "lukustavad" vedelikud, rõhutades “puhvis” silmaaluste muljet. Kui nahk pole sügelev, ärritunud ega punane, tee sellele külma kompressi (umbes 10-15 minutit). 

Argihommikud on kiired? Tegutse targalt. Foto: Foto: Matton Estonia