Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mango­kreemiga on tort ka kaetud. Foto: Aldo Luud
Toiduuudised
29. oktoober 2016, 04:00

KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort

1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.

1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.

Murra küpsetusšokolaad väikesteks tükkideks ja pane vesivannile sulama.

Nipp! Mida väiksemad tükid teed, seda kiiremini ja ühtlasemalt šokolaad sulab.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99