Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mangokreemiga on tort ka kaetud.
Foto: Aldo Luud
29. oktoober 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadibiskviidiga mangotort
1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.
1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.
Murra küpsetusšokolaad väikesteks tükkideks ja pane vesivannile sulama.
Nipp! Mida väiksemad tükid teed, seda kiiremini ja ühtlasemalt šokolaad sulab.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)