Foto: Põhja päästekeskus
Eesti uudised
31. oktoober 2016, 14:20

FOTO | Pirita kortermajast hulkuma läinud mao leidnud naine: ma vaatasin, et mingi nöör ripub (16)

Laupäeval, 29. oktoobril kell 23.56 sai päästeamet teate, et Pirital Padriku teel on kortermaja ühes korteris madu.  

Paljunäinud Pirita päästjad leidsid roomaja korteri ühe pildiraami pealt. Madu pisteti kasti, majaelanikest keegi roomajat omaks ei tunnistanud. Edasi viis sõit loomaaeda, kus arvati, et tegemist on püütonlaste sugukonda kuuluva tegelasega. Loomaaeda päästjad mao ka jätsid, seal paistis talle täitsa meeldivat.

Korteriomaniku sõnul leidis ta mao seinapildi tagant. "Ma olin pildile pannud rätiku, sest see pilt ei olnud enam ilus ja kui see rätt oli maha kukkunud, siis ma vaatasin, et mingi nöör ripub," kirjeldab naine mao leidmist.

Algselt arvas ta tõesti, et tegemist mingi nöörijupiga, mille ehk lapselapsed mänguhoos sinna visanud. Peagi sai talle aga selgeks, et nii see pole.

"Võtsin siis noa ja toksasin seda asja," kirjeldab naine edasist asjade käiku. "Ja siis ta tõstis pea!" jätkab naine, lisades, et tegelikkuses ehmatas see teda väga.

"Ma arvan, et kui see päästja tuli, ta mõtles, et naine on hulluks läinud," naljatleb korteriomanik, et ka päästja nägu muutus madu nähes veidi kohkunuks.

Naine ei oska öelda, kellele madu kuuluda võib. Ta arvab, et ilmselt siiski kellelegi samast majast. Ta oletab, et tuppa võis ta sattuda ehk rõduuksest.