Kaval viis värskuse säilitamiseks! Foto: Foto: Goodful
29. november 2017, 13:58
4 nippi, kuidas puu- ja köögiviljad kauem värsked püsivad
Vahel jääb ju ikka suurest kokkamisest toorest materjali üle. Siin on neli kavalat võtet, kuidas värskeid rohelisi vilju ning maitsetaimi kauem heas vormis hoida.
Banaanid
Võta toidukile ning mässi banaanivarred hoolikalt ja tihkelt selle sisse.
Salat
Kui rohelist salatit jääb üle, pane see kaussi, aseta kausisuule majapidamispaber ning kata see omakorda toidukilega. Aseta salat külmikusse. Vaheta majapidamispaber uue lehe vastu välja, kui vana on läinud niiskeks.
Brokoli ja juurseller
Mässi viljad fooliumisse ja aseta külmikusse.
Spargel, petersell, koriander
Lõiga sparglil/koriandril/petersellil otsad maha ning pane topsi või klaasi, mille põhjas on ca 5 cm jahedat vett. Nüüd kata taimed kilekotiga (eriti hästi sobib minigrip kotike) ning aseta külmikusse.
Kaval viis värskuse säilitamiseks! Foto: Foto: Goodful