Jõulud

"Jõulutunneliga" loodetakse koguda vähemalt 250 000 eurot (7)

LISA KOMMENTAAR

kodanik30. november 2016, 08:51
Selle raha eest saaks Ärma talu asjad korda ajada
K.29. november 2016, 22:32
Kui Jõulutunnel alles alustas, olin üpris lahke annetaja. Arvasin sinisilmselt, et läheb tõesti õige asja jaoks. Siis aga ilmus Pealtnägijas saatelõik, milles uuriti, kuhu kadus väga suur summa annetatud rahadest. Teada ei saadudki. Peale seda pole enam kordagi osalenud ühelgi annetamiskampaanial. On endalgi tuttavaid, kes abi vajavad. Kui anda, siis ainult käest-kätte. Need Jõulutunneli taolised ettevõtmised on väga küsitava väärtusega. Pole üldse kindel, et su raha adressaadini jõuab. Rahal on ju imeline omadus sõrmede külge kleepuda.
29. november 2016, 19:01
Kutsun inimesi mitte annetama. Saan aru, et tegu on tänuväärse asjaga, aga see raha tuleb riigil leida. Inimesed elavad niigi allpool igasugust arvestust. Maksame aga 101 Pätsile, päästame Kreekat, Somaalias jne. Raiskame raha kuradi pagulastele. Siis on riigil raha küll, aga oma inimene las elab aitas ja vaatab ise kuidas hakkama saab. 15 aastat tagasi olin Eesti patrioot, aga nüüd on jumala savi sellest riigist.
LISAKS VEEL kuluhüvitised29. november 2016, 19:58
ja ametipostide vahetamine!!!
Uue valitsuse vahetus läks maksma mingi 181tuhhi.Samas pole näinud kedagi
jõukamat jõulutunnelil annetamas.Meenub mingi aeg tagasi jõulutunnel raeplatsil,kus üks ministriproua jalutas rõõmsalt ringi sooblikasukaga(vbl.oli rebasekasukas)ja annetamas ma teda küll ei näinud.Praegu proua jälle minister...
Miks mitte29. november 2016, 18:54
Jõulutunnel peaks pöörduma otse kaitseministeeriumi poole - ühe tanki asemel ostku asutus kõik vajalik lastehaiglatele, lastekodudele, puuetega lastele ja teistele abivajajatele. Ja raha jääks ülegi. Jääks ära labane kerjamine niigi vaestelt inimestelt. Aga kahjuks vist mitte - romutankid on riigile tähtsamad kui lapsed.
eimi29. november 2016, 18:23
Ühelt poolt 5 euro kaupa med.vahendite soetamiseks vaestelt raha kogumine ja teisalt tuhandete maksmine poliitikutele selle eest kompensatsiooniks, et end ühelt toolilt teisele veavad. Lihtsalt uskumatu on selliseid asju selles riigis taluda !!
Täiendav tulumaks sinu taskust.29. november 2016, 16:58
Kerjused hakkavad jälle kerjama kuigi see on riigi ülesanne, et vajalikud seadmed jm taoline olemas oleks.