Jõulud

KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas  

Lilija Suburg, Tartu Kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja, 3. detsember 2016 04:00
Küpseta nagu proff: piparkoogitainas Foto: Aldo Luud

Piparkoogitainas (2 kg)

Vaja läheb: 900 g nisujahu,

400 g võid, 30 g (2 sl) küpsetuspulbrit, 30 g piparkoogimaitseainet (jälgi kindlasti tootja soovitatud kogust).

Samal teemal

23.12.2017
Parimad jõuluküpsetised: Pavlova ja kapsa-kartulipirukas
17.12.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
19.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
29.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee