Rebitud sealiha võileibFoto: Stanislav Moškov
Piret Parik 23. detsember 2016 04:00
Verivorstist tee pirukaid, hapukapsast suppi ja üleküpsetatud sealiha pista võileiva vahele.

Verivorstist tee pirukaid, hapukapsast suppi ja üleküpsetatud sealiha pista võileiva vahele.

Jõululaupäeval kipub söögilaud seapraest, verivorstidest ja hapukapsast lookas olema, nii et samu roogi võiks vabalt kolm päeva järjest vitsutada. Samas sobib verivorst edukalt pirukatäidistesse ja kookospiimaga kapsasupp tõotab märksa põnevamat maitseelamust kui kolmas kausitäis traditsioonilist jõulukapsast.

Nami-Nami retseptikogu eestvedaja Pille Petersoo kasutab verivorsti jõuluküpsetistes, näiteks viineri asemel lihtsates lehttainapirukates. Selleks tuleb lehttainas õhemaks rullida, pintseldada kergelt üle kange sinepiga ja lõigata parajateks tükkideks.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad