Kiisupreili TabbyVideo: Geidi Raud
Jõulud
23. detsember 2016, 13:58

ÕHTULEHE VIDEO | Jõuluks koju: kassipojamõõtu kiisupreili Tabby ootab varjupaigas uut perekonda, kellele rõõmu tuua (5)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaigas elavat nelja-aastast kassiplikat nimega Tabby, kelle suurimaks jõulusooviks on saada oma kodu. 

Tabby on suur inimesesõber ja tema kõige suurem õnn on saada inimese tähelepanu. Ta on väga ilus ja pisikest kasvu, lausa kassipojamõõtu. 

Tallinna loomade varjupaiga juhataja Hellika Landsmanni sõnul on Tabby enne varjupaika sattumist arvatavasti olnud kellegi kaisukiisu. “Kõik, kes kassitoas käivad, ei saa siit varem ära minna, kui on Tabby’t paitanud,” sõnas ta. 

Kiisupreili saab hästi läbi ka teiste kassidega, ega pööra nendele väga tähelepanu. Ta saaks hakkama ka lastega, kuni talle liiga ei tehta ja sabast ei tõmmata. Tabby jaoks on olulisim, et inimene kuskile ei kaoks ja teda üksinda ei jätaks. 

Tutvu Tabbyga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Tabby vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee

Paljassaare tee 85, Tallinn, tel 5141431, e-post [email protected].

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.

 

Tee heategu, kingi loomale jõuluks kodu!