Foto:
Kodu ja Aed
28. märts 2017, 10:23

Romantilised lilleamplid (1)

Rahulikel hommikutel on omad võlud. Lükkad sussid jalga ja paned pärnaõietee tõmbama. Koduaknast avaneb kaunis vaade aeda. Võimalik, et sel aastal oled juba maha istutanud paar ilutaime. Totaalne vaikus. Välja arvatud linnud ja konnad. See on hetk, kus käsi ei tõuse telekapulti haarama, pigem istud raamatuga verandale. Jood kohe suurema lonksu kuuma pärnaõieteed ja tõstad pilgu raamatult. Udusest metsast tõuseb päike ja päev võib alata.

Umbes selline romantilis-nostalgiline kujutluspilt kergib silme ette, kui vaadata Keteri kudumi imitatsiooniga lilleampleid. Vanaema kampsunimustrid toovad sinu koju või aeda hubasust ja helgust.

Keteri lilleamplid kuuluvad Cozies kollektsiooni. Cozies kollektsioon koosneb eri suuruses amplitest, istutuspottidest ja muust terrassisisustusest. Lilleampleid on kahes suuruses ning kuues värvitoonis (beež, helesinine, pruun, violetne, helehall, tumelilla). Kõik toonid on õrnad, pastelsed ja klaarid. Skandinaavialik minimalism, lihtsus ja ilu seljatavad säbrulise maailma.

Lilleampel koosneb kolmest detailist – riputuskonks, sisemine plastikust pott ning väline ilupott. Sisemine anum käib kootud kooriku seest kergesti välja ning selle põhjas on vee äravoolu auk. Kui amplil riputuskonks küljest ära võtta, saab seda kasutada põrandal lillepotina. Seega on tegu justkui kaks ühes tootega: nii ampel kui istutuspott.

Keteri tooted on UV-kindlad. See tähendab, et need ei pleegi kiiresti ja säilitavad oma originaalvärvi ka intensiivse päikese käes.

Cozies aiaamplite puhul kipub olema nii, et naabrid kadestavad ja sõbrad imetlevad. Tegelikult meeldiks meile kõigile, kui maailmas oleks rohkem esteetilist ilu. Seega, jaga rõõmu ja räägi teistelegi, et Keteri toodete esindussaal asub A. Le Coq Arenal. Ühtlasi on kogu valik toodetest väljas netipoes www.e-store.ee.

Näpud mulda ja lilli istutama!