Foto: Stanislav Moshkov
Nipid
30. juuni 2017, 08:39

Lisatud SmartLynx Airlinesi kommentaar!

Rike lükkab tänase puhkajate Rhodosele lennu edasi

Täna hommikul kell 6 Tallinna lennujaamast väljuma pidanud lend Rhodosele on lennuki tehnilise rikke tõttu edasi lükatud vähemalt kümme tundi.

Lennufirma Smartlynx Airlines Estonia lend Rhodosele pidi väljuma kell 6 hommikul, kuid tehniliste probleemide tõttu on see edasi lükatud.

Lennujaama klienditeenindaja sõnul antakse rohkem infot reisijatele kell 13.

Lennukile tuli tellida uus varuosa, mis peaks lennujaama saabuma kell 14.

Lend väljub kõige varem kell 16.

 

SmartLynx Airlinesi kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Ilva Priedniece andis Õhtulehele kommentaari seoses tänase edasilükkunud lennuga.

 "SmartLynx Airlines vabandab ebamugavuste pärast, mida on põhjustanud tehniliste probleemide tõttu lennu MYX551 edasilükkumine, mis pidi väljuma täna, 30. juunil kell 6 hommikul Tallinnast Rhodosele. Reisijaid on informeeritud ning teeme kõik endast oleneva, et probleem kiirelt lahendada. Värske informatsioon on saadaval ka otse Tallinna lennujaamast. Praeguse informatsiooni järgi on uus väljumisaeg kell 16.

Reisijatele jagatakse joogi- ja toiduvouchereid ning soovijatele on korraldatud ooteajaks hotellis tuba. Lennujaamas on kohapeal ka SmartLynx Airlinesi esindaja, kes vastab küsimustele ja on abiks. Vabandame veelkord ebamugavuste pärast ja täname reisijaid mõistva suhtumise eest."