Kõige tähtsam on tunda end hästi. See õnnestub, kui näitad, mida enda juures kõige enam armastad!Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
19. märts 2019, 15:28

Aegumatud stiilinipid kurvikale kehale

Kurvikas keha on läbi sajandite olnud naiselikkuse etalon. Kui arvad, et lopsakad kehavormid kannavad välja vaid musta ja lohvaka lõike, on aeg muutuseks. Toome välja nipid, kuidas riietada kurve nii, et tunneksid end ilusalt ja enesekindlalt.

Vormiva pesu terviseks

Iga naise garderoobi võiks kuuluda vormiv pesu, mis muudab silueti sihvakamaks ja saledamaks. Hea, sinu vormidega sobiv korrigeeriv pesu, ei jäta ka inetuid soonivaid rante riiete alt välja piiluma.

Kui kannad liibuvat kleiti või pluusi, teeb osa korrigeeriva pesu tööst ära nn T-särgi rinnahoidja, kuna see jääb riiete all diskreetseks ega jäta rante.

Õige kaelus

Kui sul on lopsakas büst, langeta valik n-ö paadikaeluse, avatud või V-kaeluse kasuks. Väldi ümara ja kõrge kaelusega riideesemeid, sest need teevad ülakeha näiliselt kogukamaks.

Meelitav sipelgapiht

Kaunis vöö joonistab välja võluva liivakella guuri ja rõhutab sinu peent pihta. Samuti on hea valik hõlmikkleidid, mis koondavad fookuse keskkohale.

Väldi lohvakaid pluuse ja kleite

Jah, need on küll mugavad ja moes, kuid ei tee kurvikale kehale komplimenti. Vastupidi – lohvakas rõivas võib jätta sinust kõvasti kogukama mulje. Kui soovid midagi lendlevat, eelista maksikleite, millel on konkreetne vöökoht.

Tea oma parimaid külgi

Kõige tähtsam on tunda end hästi. See õnnestub, kui näitad, mida armastad!
Kui selleks on sinu kaunid käed, eelista varrukateta pluuse ja kleite. Kui aga tunned uhkust oma säärejooksu üle, kanna midipikkuses (veidi alla põlve) seelikuid ja kleite.

Ilmselt tead, et klassikalised kõrged kingad pikendavad visuaalselt jalgu. Kui eelistad kingi, millel on pahkluu kohal rihm, siis tea, et need sobivad kõige paremini maani kleidi või pikkade pükstega, kuna vastasel juhul muudavad need jalad visuaalselt lühemaks ja üldmulje matsakamaks.