Nipid

KULUDE KOKKUHOID? Riigiasutuste ja inimeste suhtlus kolib internetti (6)

LISA KOMMENTAAR

Keeldun sellisest suhtlemisest!3. september 2017, 12:20
Ma soovin näha inimest, kellega ma asju ajan! Endise riigiametnikuna tean, mida tähendab selline poolanonüümne suhtlemine, mis lõppeb tavaliselt resultaadita, sest kodanik väsitatakse lihtsalt nii ära, et ta lõpetab suhtlemise.
Tuleneb see lollus kaasaegsest "eduka ametniku" sündroomist, sest uue aja ülemused mõõdavad töötulemusi mitte resultaatide vaid hoopis ametniku poolt väljasaadetud kirjade arvu alusel. Sellega kaasneb see, et probleem jääb lahendamata, kuid kirjade arv on muljetavaldav, mis sest, et neis midagi asjalikku ei sisaldu.
Just sellise uudse "töökorralduse" pärast lahkusin riigiametist, sest sellisel moel asju ajada on minule vastuvõetamatu..
Nojah1. september 2017, 18:04
Ametnike mugavus saata inimestele lollpoolikuid vastuseid, mille vormistamiseks pole inimese saadetud kirju vaja läbigi lugeda. Ametnike lüli võiks ära kaotada ja inimestele las vastavad automaatvastajad. Aitäh, et meile kirjutasid!
sakslane31. august 2017, 20:43
kas lõpetatakse siis metsa raiumine, tore on
analysis? no, lets be agile.. go create smth... lol31. august 2017, 15:36
Mühakad ei saa aru, et
1) e-post on connectionless-suhtlusviis koos kõigi sellest tulenevate järelmitega
2) kui riik ametlikult e-posti teenust ei paku vaid pakub ainult mingit ümbersuunavat e-posti aadressi, kuid samas eeldab et sellele ümbersuunavale aadressile saadetud asjad on kättesaadud, siis riigivõimu teostamises paberiteta asjaajamise oludes antakse mõjuvõim täielikult välismaa suurkorporatsioonide kätte (Alphabet/Google, Microsoft jt "tasuta" eposti teenuste pakkujad) kelle huvid ei ühti väikese rahvusriigi huvidega.
Eestis on palju väikeseid IT ülemusi kes püüavad üksteist üle trumba järjest jaburamate idiооtsustega, et tähelepanu ja feimi pälvida e-teemalises kõvatamises, kus analüüs on teisejärguline ja wow-efekt primaarne...
Küsimus31. august 2017, 14:36
Mida peavad tegema siis tuhanded vanurid kellel pole internetti või ei suuda selle eest maksta? Paberiga enam suhelda ei saa. Ka ametnikuga.
Vastus: tuleb teha veel väike väljaminek, osta valge lina ja asude teele kalmistu poole.
31. august 2017, 13:12
kas selle peale ka on mõeldud, et äkki läheb kraam spämmifiltrisse?