Kosmeetik Laura Aidla soovitab otsida hüaluroonhapet sisaldavat näokreemi, mis on nahale oma toimelt tõeline kaitseingel. Foto: Ilusalong Võlumaa
Nipid
14. september 2017, 17:23

Kosmeetik soovitab: vali sügisperioodiks tihkem kreem

Tartus asuva Võlumaa ilusalongi kosmeetik Laura Aidla sõnul on sügishooajal hea kasutada tihkemaid, toitvamaid ja niisutavamaid kreeme, sest külmaga rasutalitus aeglustub ja nahk kaotab oma senise niiskustaseme ja kaitsva rasukihi.

Kindel soovitus on otsida hüaluroonhapet sisaldavat näokreemi, mis on nahale oma toimelt tõeline kaitseingel. „Hüaluroonhape on märkimisväärselt universaalne komponent, mis taastab nahka, hoiab-niisutab seda ning on allergiavaba ja looduslik,“ tõdeb kosmeetik. Hüaluroonhape suudab taastada nahakudet toetavaid ja elastsena hoidvaid, nn kauni välimuse alustalasid – kollageeni ja elastiini.

Vitamiinipakett seerumist

Sügishooajal peame peale naha kuivuse ja elastsuse kao tagama nahale piisava vitamiinihulga. Päikesekiirguse, suitsetamise, väheväärtusliku toidu, naha tuhmuse ja kuivuse mõju vähendavad antioksüdantse toimega vitamiinid A, E ja D. Kosmeetik soovitab siin igapäevase abimehena kasutada näokreemi kõrval veel seerumit, mis on vitamiinide allikas ja niiskuse säilitaja.

Hea teada:

A-vitamiin muudab naha pehmemaks, tervemaks ning hoiab selle ilusana.

E-vitamiinil on osa naha nooruse säilitamisel, see silub, tugevdab ja toidab nahka.

D-vitamiin normaliseerib naha veesisaldust ja kiirendab ainevahetusprotsesse, mille tulemusena on nahk säravam ja tervem.