Foto: Alar Truu
Nipid
14. september 2017, 19:46

Menukas toidupäästmise rakendus paneb Eestis pillid kotti (8)

Eestis suure hurraaga alustanud söögikohtades üle jäänud toidu vahenduse rahvusvaheline rakendus on sunnitud oma tegevuse siin peatama.

"Alates 15. septembrist kanname kõikidele kasutajatele kasutamata jäänud ResQ krediidi tagasi samadele kontodele, kust meile ülekanne sooritati," seisab ettevõtte teates.

ResQ tänab oma kasutajaid usalduse ja koostöö eest ning toidu päästmise missiooni toetamise eest Eestis. "ResQ Club on tänaseks päästnud erinevates riikides kokku juba üle 300 000 portsjoni, mis kinnitab meie teenuse vajalikkust. Kuigi me oleksime soovinud tegevusega Eestis jätkata, polnud aeg meie jaoks siiski veel õige. Me hindame kõrgelt kõiki loodud suhteid ja võimalusi, mida me Eestis koostöös hoolivate kasutajate ja partneritega ellu kutsuda suutsime. Hoiame Eestit kindlasti oma tulevikuplaanides ning loodetavasti naaseme peagi juba veelgi parema teenusega."

ResQ Club’i senine regioonijuht Eestis, Indrek Kaing jätkab toidu päästmise missiooniga ja vabatahtlikuna Toidupanga juures, soovides aidata muuta tervet valdkonda paremuse suunas. Inimesi kutsutakse üles jälgima tema tegemisi suhtlusvõrgustikus ja võimalusel kaasa aitama.

"Kuni ResQ Club kogub jõudu, et Eestisse naasta, palume Sul jätkata säästliku elustiili ja suhtumisega - oled eeskujuks teistele," öeldakse lõpetuseks.