Foto: Foto: Pixabay
Nipid
27. september 2017, 21:15

Väega kristallid: kuidas leida endale õige?

Saatesarjast «Hüpnotisöör» tuntud selgeltnägija Marissa Ra õpetab, kuidas leida kristalli vastavalt vajadusele.

Ametüst maandab hästi stressi, leevendab unetust, annab juurde mõtteselgust, tarkust ja kaitseb halva eest. Ametüst toetab muudatusi ja aitab leina korral. Oonüks aitab hirmust üle saada, annab tuge ja jõudu, on abiks üleminekuaegadel ja suurte muutuste ajal.

Türkiis pakub kaitset, toetab tarkust, soodustab positiivseid mõtteid, tasakaalu, julgust, õnne ja armastust. Kristall aitab hästi inimesi, kes peavad esinema või kel on suhteprobleemid. Seda kivi tuleb regulaarselt puhastada ja laadida.

Roosa kvarts sobib hästi romantilise armastuse leidmiseks ja selle hoidmiseks. Kivi toetab enesearmastust, sügavat hoolimist, andestust ja sõprust. Sobib murtud südame leevendamiseks, üksikutele ja rasedatele.

Tsitriin toob juurde küllust, julgust, enesekindlust, avab mõtted uuele ja soodustab optimismi. Rahakivina sobib see hästi ettevõtjale ja tudengile.

Topaas sobib mõtetes selguse saavutamiseks. Hea ka õnne, suhtlemise, tõe, külluse, lõõgastuse ja andestamise jaoks. Kivi toetab loomeinimesi ja aitab vabandust paluda.

Kvarts sobib haavunutele. Kivi annab juurde selgust, harmooniat ja energiat. Kristall aitab lõõgastuda ja loob hinges selguse.

Kuukivi aitab säilitada stabiilsust. Kivi suurendab naisenergiat ja küllust, loob õnnetunde ja soodustab selgeltnägemist. Sobib hästi emadele.

Foto: Foto: Pixabay