Jõulud

Verivorst: viimastel aastatel on eestlase vorstimaitse kõvasti muutunud 

Milline verivorst maitseb kõige paremini?

Kersti Eero, 18. november 2017 00:01

27 KOMMENTAARI

j
Juku/ 18. november 2017 19:17
Lätis on häid verivorste, aga kahjuks neid Eestis ei müüda
k
Köige paremad verivorstid/ 19. november 2017 20:12
on kodus omatehtud vorstid - poest ostetud üksköik-milline ei kölba omatehtu körval millekski. Ainult et - kodus valmistajad on enamuses juba surnud.
h
hapukapsas/ 18. november 2017 15:06
Ei oska soovitada, kus need kôige paremad verivorstid on, aga kui lubate, siis teen ühe ülistushümni mu ema verivorstidele- mitte kusagil, mitte kunagi, KAHJUKS, pole söönud nii maitsvaid, oma veristatud seast, verivorstirohuga (origaano), tangudega, ehtsatest sooltest, ahjurinnal praetuid, kartuli ja hautatud hapukapsastega serveerituid verivorste! Maitse on gastronoomilisse mällu talletatud ja säilinud kogu eluks. Magusat Jôulueelset perioodi, Eestimaa!
n
18. november 2017 19:57
no mis meil sest kasu,mida ja kuidas su memm tegi,süüa neid ju nagunii ei saa?
k
Kadaka Oss/ 18. november 2017 12:29
Timmi verivorstid Võrust ülihead sellised parajad ampsud, valgeviinaga on super.
a
Al Bandy/ 18. november 2017 12:11
ei mina söö neid praetud tampoone
m
Muigega/ 18. november 2017 13:15
Mis tampoonid? Tähelepanelikult vaadates meenutavad ikkagi midagi muud olenevalt vorsti kile värvist.
r
18. november 2017 11:56
Rakvere Eesti Rahwa verivorst väga hea, ei ole liialdatud maitseainetega, soodne ka.
n
18. november 2017 13:09
No mis viga, olete kõik proovinud ja ei kõlba teie meelest? Olukord Rakvere lihakombinaadis ja verivorsti maitse on siiski kaks erinevat asja. Ja siinses artiklis on just nimelt verivorstidest kirjutatud
i
Isetehtud/ 18. november 2017 11:18
Verivorstide vastu ei saa ükski poeoma.
o
oh/ 18. november 2017 11:13
väga kehvasti vormistatud artikkel, ei viitsi üritadagi aru saada...
r
rolf/ 18. november 2017 10:51
Rakvere toodang jääb letile. Eesti vabaks.

m
maamees/ 18. november 2017 09:51
Minu pere lemmikud sellel aastal on Maks ja Mooritsa maitselt mahedad verivorstid..Eelmisel aastal meeldisid Rannarootsi suitsupeekoniga,kuis sellel aastal täiesti plögad.
m
MetaNool/ 16. detsember 2017 17:13
Proovisin neid eelmisel nädalal. Taldrikut tühjaks ei suutnud süüa ja ülejäänud rändas prügikasti
m
Maali/ 18. november 2017 09:50
Palun ostke Saarema kruupidega verivorsti ja saate tõelise maitseelamuse.Nii maitsvad on need, et võiks süüa lõpmatuseni, kui vaid rahakott kannataks.
v
verelemb/ 18. november 2017 11:53
p
Pump/ 19. november 2017 10:01
E-sid täis enamjaolt ikka
m
Maali/ 18. november 2017 09:46
Ostke Saaremaa verivorste kruupidega ja saate tõelise elamuse, selliseid vorste võiks kogu aeg süüa.Aitäh Saarlastele
a
18. november 2017 18:04
Aju asemel on sul süldi mass.
o
otepää/ 18. november 2017 09:38
Otepää lihatööstuse verivorstid on väga maitsvad, loodan, et leian neid ka sel aastal Rakvere Vaala keskusest, nagu eelmisel verivorsti hooajal!
g
gurmaanile/ 18. november 2017 09:38
aitäh soovituse eest, elan Haapsalus ja kui siin poest leian , proovin kindlasti.
m
Maali/ 18. november 2017 09:52
Kastani poes on need head Saaremaa vorstid kruupidega müügis ja kuskil 3.49€ oli vist kg hind.Proovige ja te ei kahetse.Üks korralik vorstitegu. Aga just ikka kruupidega ja Saaremaa oma
l
lugeja/ 18. november 2017 09:14
Ei söö sellist jama,tean kuidas tehtud.
k
kult/ 18. november 2017 09:58
ma ei söö liha, tean kuidas tehtud, loom tapetud, et sinusugune s1ga saaks alla neelata ja välja p4sandada..
m
Mida teab/ 19. november 2017 00:54
g
gurmaan/ 18. november 2017 08:34
Parim verivorst on Võru Timmi, proovige ja te ei kahetse viib keele alla.
v
Võib ju hea olla,/ 18. november 2017 11:47
aga kahjulik kui keele ka alla viib.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee