Prints William edastab poja soovi.Foto: AFP / Scanpix
Jõulud
30. november 2017, 18:32

KUI ARMAS! Prints William andis Soomes jõuluvanale üle poja kingisoovi (2)

Lapsepõlves Jõuluvanale kirja saatmine on südamlik ja armas kogemus, mis on eriline igat päritolu lapsele. Ka kuninglikule rüblikule nagu prints George, kelle isa William täna Soomet külastades lapse jõulusoovi taadile üle andis.

Iltasanomat vahendab, et Prints William on Soomes visiidil ning jalutuskäigul Esplanaadi puiesteel Helsingis märkas prints ehtsat (otse loomulikult!) jõulutaati. Kohe võttis ta taskust välja väikese kirjakese, mille jõuluvanale üle andis. Seal oli kirjas kingisoov 4-aastaselt prints George'ilt.

Mida soovib üks kuninglik mudilane? Seemisnahkset kasukat? Uhket krooni? Kuldkaunistustega kiikhobu? Oh, ei. Prints George tahaks jõuluks saada mänguauto, täpsemalt politseiauto. Nimekirja oli küll võimalik panna mitu soovi, aga helikopterite ja autode fanatt George näib rahule jäävat ühe toreda politseiautoga.

Noorsand kinnitab oma kirjas, et on olnud hea laps. Jõuluvana lubas soovi meelde jätta ning andis prints Williamile laste jaoks koju kaasa võtmiseks kaks lasteraamatut.

Foto: Reuters / Scanpix