Video: Robin Roots
Jõulud
5. detsember 2017, 12:27

ÕL VIDEO | VIKTORIIN: kui hästi tunnevad teineteist peagi koos jõulutuurile suunduvad Ariadne ja Martti Hallik? (5)

Lauljatar Liina Ariadne Pedanik ja tema juutuuberist kallim Martti Hallik üllatavad sel jõuludel oma fänne ühise jõulutuuriga. Õhtuleht käis noortel proovis külas, et uurida, kuidas tuuriks ette valmistumine läheb. Üllatusena korraldasime neile ka miniviktoriini, et selgitada välja, kui hästi Martti ja Ariadne teineteist tunnevad.

Liina Ariadne ja Martti räägivad, et idee ühise tuuri korraldamiseks tuli juba suve hakul, mil koos reisimas käidi. Reisides postitasid nad oma ühisele YouTube'i kanalile sellest videoid, mille kommentaariumis palusid paljud fännid, et paar ka nende kodulinna väisaks. "Tundsime, et tahame lihtsalt võimalikult palju oma fännidega kohtuda - seetõttu selline pisikene armas jõulutuur, kus nad saavad olla sellises soojemas keskkonnas, meiega suhelda ja samas kanname seal ette meie kõige lemmikumad jõululaulud," vastas Martti küsimusele, kust tuli idee ühise kontserdisarja korraldamiseks. Liina Ariadne lisab, et ettevõtmine on olnud tema üks lapsepõlve suurimatest unelmatest. "Jõulutuur on ka alati minul väikesest tüdrukust saati olnud hästi suur unistus - võimalus seda teha Marttiga koos on tõesti väga tore. Tuua end vaatajatele ja kuulajatele palju lähemale - see teeb mind väga õnnelikuks," lisab Liina Ariadne.

Foto: Martti ja Ariadne (Robin Roots)

Mõlemad tunnistavad, et tuuri eel on õhus ootusärevust ja pisut ka närvikõdi.  Neile üsnagi ootamatult on fännide huvi tuuri vastu väga suur. Paar tuuritab väiksemates kontserdipaikades ja see, et intervjuu tegemise hetkeks on mitmetes kohtades müüdud umbes 80% piletitest. Publiku suur huvi tuuri vastu on nende sõnul tore, samas tekitab see pisut elevus ja ärevust.

Paar sõnab, et ühine koostöö töötab kui kellavärk. "Kuna me oleme Marttiga kahekesi hästi hea tiim, ma arvan, et me oleme hästi õnnelikud ja meil on vedanud, et me saame kahekesi nii-öelda tööd teha koos. Meil sujub tõesti kõik väga hästi ja siin pole väga mingeid komplikatsioone tõesti meil olnud sellise asja ettevõtmisel," räägib Liina Ariadne. Martti nõustub ja lisab: "Meil pigem ongi see, et meie suhe on hästi läbipaistev ja aus - me omavahel räägime kõikidest asjadest mis me teeme ja seetõttu teeme koos ka nii-öelda tööasju. Me oleme üksteisega ausad ja mõlemad kannatame kriitikat väga hästi. Kui me ei kannataks kriitikat, siis see oleks täiesti võimatu. Aga meie puhul, nagu Liina ütles, siis me oleme nii hea tiim - meil on lihtne seda koos teha."

Kui hästi aga noored üksteist tunnevad? Vaata videot ja saa teada, kuidas nad vastasid järgnevatele küsimustele:

Kuidas sai Martti YouTube'i teekond alguse?

Mitu ühist pilti on neil Instagramis?

Mis kuupäeval ilmusid meediasse uudised, et paar on üksteist leidnud?

Kelleks tahtis Martti väiksena saada (kui uskuda tema Twitterit)?

Milline on olnud Liina Ariadne suurim moe- või iluapsakas?

Kui vanalt ja kus alustas Liina Ariadne laulmist?

Millist toiduainet on Liina Ariadne komedoonide eemaldamiseks oma ninale hõõrunud?

Kui palju jälgijaid on Liina Ariadnel Instagramis?

Milline keskkooli lõpueksam oli Liina Ariadne meelest kõige keerulisem?