ETPF-i heategevusturniir (pildil vasakult Herli Olop, Rikard Relander, Tanel Reisi, Catlin Müür ja Relika Pedoson)Foto: Hannes Namsing
Jõulud
10. detsember 2017, 21:30

Eesti pokkerimängijad kogusid 2730 eurot Koeru Perekodu toetuseks (3)

8. detsembril korraldas Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) heategevusliku jõulu pokkeriturniiri, mille käigus koguti raha Koeru Perekodust elluastuvate noorte toetuseks. Üritusest võttis osa 89 pokkerimängijat, kes abistasid noori ühtekokku 2730 euroga. 

Olympic Park kasiinos toimunud turniiril osalemine maksis 22 eurot, lisaks lubati sooritada piiramatus koguses juurdeoste (re-buy). Heategevuseks annetati täpselt pool turniiri auhinnafondist, ülejäänu jagunes aga võistluse kümne parima vahel. 

Meeleoluka, ligi üheksa tundi väldanud võistluse parimaks osutus Jaanus Veste, kellele järgnes suurim annetaja, harrastusmängijast ettevõtja Rikard Relander. Kolmanda koha saavutas endine TV3 juht Toomas Vara.

Koeru Perekodu nimel tervitas Relika Pedoson kogu Eesti pokkerikommuuni ning tänas siiralt nii kõiki turniiril osalejaid, sponsoreid kui ka ürituse peakorraldajat Catlin Müüri. „Teie toetus aitab mitmetel noortel märksa turvalisemalt iseseisvasse ellu astuda ning kiiremini oma unistuste täitumiseni jõuda,“ ütles Pedoson.

„Tunnen uhkust kõikide osalejate, nii elukutseliste mängijate kui kümnete harrastajate ning hobimängijate üle, kes abivajajatele oma toetava käe ulatasid,“ kiitis ETPF-i juhatuse liige Tanel Reisi. „Tänu arvukatele sponsoritele saime ulatada kinkekoti ka igale osalejale, premeerida heldemaid annetajaid ja turniiri parimaid ning loosida välja mitmesuguseid eriauhindu,“ lisas Reisi.

Heategevuslikku pokkeriturniiri sponsoreerisid kõik ETPF-i põhitoetajad (Unibet, Olybet, Betsafe, Coolbet ja Paf) ning TV3, Tele2, Juustukuningad, Puitsisustus.ee, Kunstikatel, Prike, vürtsid, Promo Cash&Carry, Crow ja Olympic Casino.

Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmete hulka kuuluv ETPF on iga-aastaste live- ning online-pokkeri Eesti meistrivõistluste läbiviija. Föderatsiooni liikmeid ootavad meistrivõistlustel lisaauhinnad, samad saavad nad osaleda aasta parimate auhinnagalal, klubide karikavõistlustel ning teistel üritustel. ETPF-i tegevust toetavad Olybet, Betsafe, Coolbet, Paf ja Unibet.