Klassika: Traditsiooniliselt seisavad eestlase jõululaual hautatud kapsad ja verivorst. Foto: Tiina Kõrtsini
Kersti Eero 16. detsember 2017 00:01
Kui soetate jõulukapsad poeriiulilt purgiga või supermarketi sooja toidu letist, säästate oluliselt aega. Enamikku meie järjekordsel pimetestil proovitud kapsaid võib pühadelaual julgesti pakkuda, ainult et kolmandik neist sobiks pigem desserdiks kui jõuluprae kõrvaseks. Üks kapsas võis žüriilt koguda maksimaalselt 90 punkti. 

Kui soetate jõulukapsad poeriiulilt purgiga või supermarketi sooja toidu letist, säästate oluliselt aega. Enamikku meie järjekordsel pimetestil proovitud kapsaid võib pühadelaual julgesti pakkuda, ainult et kolmandik neist sobiks pigem desserdiks kui jõuluprae kõrvaseks.

Kuna peale verivorstide on eestlaste jõululaual aastakümneid seisnud ka kauss hautatud hapukapsastega, maitsesime oma järjekordsel pimetestil üheksat suurpoodidest leitud praekapsaid. Sama palju kui testitavaid – ehk üheksa – kogunes toimetuse kööki ka sööjaid. Kuna oleme oma pimetestidel hindeid pannud alati kümnepallisüsteemis, võis üks toode koguda maksimaalselt 90 punkti. 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad