Jõulud

RETSEPT: serveeri jõululaual tõelise lihasõbra lemmikut - searibi

Toimetas Silja Paavle, 15. detsember 2017 11:51

2 KOMMENTAARI

j
Jälle see Paavle/ 16. detsember 2017 15:38
Pange ainult igasuguseid pulbreid E aineid , E aineid ja E ained ning pärast pärast istu haiglas südame haigustega, vererõhuga, trombid jne. Lõpetage ükskord need d e b i i l s u s e d ja hakkake ükskord korralikult süüa tegema. Ikka suhkrut ja suhkrut, no kes paneb suhkrut.
t
Tiit/ 15. detsember 2017 13:54
Searibi on alati hea, olgu suvel grillides voi joulude ajal.
Vanasona utleb, et liha kondi umbert ja naine naba alt on koige magusamad.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee