Soe ei pea välja nägema sugugi igav ning meie enamjaolt hall talv vajab ohtralt värvi. Haara poelettidelt kõige värvilisemad sallid ja mütsid ning kanna neid koos!Sall: 19,95 eurotTuttmüts: 12,95 eurotFoto: Zara
Jõulud
17. detsember 2017, 13:03

TOBE VÕI LÕBUS? Jõulunänn tekitab kahetisi tundeid

Käes on aeg, kui jõuludest haaratud inimesed tormavad mööda poode ning ajavad sõpradele ja perele kinke kokku. Nii mõnigi otsib kapist välja oma vana päkapiku- või põhjapõdrapildiga kampsuni, et seda tähtsa näoga kandes mööda õhtusööke käia ja muigeid esile kutsuda.

Jõulupühade kaup on poodides väljas täies hiilguses ning võib öelda, et meelepärase leiavad nii minimalistidest pühadepõlgurid kui ka need, kes armastavad elu huumoriga võtta, lastes end jõulumeeleolust ja kõigest sellega kaasnevast sada protsenti kaasa kiskuda. 

Kus jookseb maitsekuse piir ja mis on stiilne, mis labane, jääb igaühe enda otsustada, aga seda võib küll öelda, et tegemist on parima ajaga end mitte liiga tõsiselt võtta. Mis on ühele  kole tarbimisrämps, võib olla teisele tõeline tujutõstja! Soovitame nii kirevat jõulunänni kiirmoekettidest kui ka minimalistlikku joont Eesti disaini seast.