ABBA tribuutbänd
Jõulud
18. detsember 2017, 13:01

Tartus paneb 2017. aastale punkti legendaarne ABBA tribüütbänd

Tartus paneb 2017. aastale punkti suurejooneline uusaastapidu Eesti Rahva Muuseumis, kus uue aasta esimestel minutitel kõlab legendaarne "Happy New Year" ABBA tribuutbändi Swede Sensation esituses.

"See on erakordselt emotsionaalne lugu," rääkis ABBAt matkiva bändi liige Saskia Tanfal. "Uskumatu, et üks aastaring saab jälle täis." Bändi möödunud teguderohke aasta üheks tipphetkeks jääb kindlasti reis Stockholmi ja ABBA muuseumi külastamine.

Saksamaalt pärit Swede Sensation tuli kokku aastal 2004 ning on esinenud kontserttuuridel kõikjal Euroopas. Kuulsat Rootsi nelikut kehastavad Sara Mosquera (Anni-Frid Lyngstad), Mike Rubin (Benny Andersson), Saskia Tanfal (Agnetha Fältskog) ja Tom Luca (Björn Ulvaeus).

Seni suurimaks ülesastumiseks oli live-šõu uusaastapeol Varssavis 100 000 kuulaja ning miljonite televaatajate silme all. "Ja siis keset esinemist, kaamerate valgusvihus kärisesid meie Björni püksid sirinal keskelt lõhki! Ülejäänud kontserdi aja püüdis ta kitarriga seda varjata," lagistab Saskia naerda. Professionaale selline õnnetus mõistagi ei kõiguta, etendus sai´vaatamata rõivafopaale hiilgavalt lõpuni viidud ning toob tagantjärele muige suule.

Tartus saab Swede Sensationi esituses mõistagi kuulda kõiki ABBa superhitte."Ootame juba väga Eesti pidu ja loodan, et teile meeldib ABBA saatel pidutseda ja kaasa laulda," kutsub ta kõiki peole.  "Kahjuks ei jää meil vist suurt aega üle, et Eestiga pikemalt tutvust teha, aga loodame et saame seda ükskord kindlasti teha."

Uusaasta gala ERMis läheb käima 31. detsembril juba kell 19

Rahvast naerutab tippnäitleja Jan Uuspõld, meeleoluka kavaga astuvad üles Sansaara tantsijad, lavale astub unustamatute ABBA hittidega Swede Sensation ja uue aasta esimestel tundidel saavad peoloomad end kodumaise hitimeistri Shanoni saatel end hingetuks tantsida. Pidu jätkub kella viieni hommikul.