Jõulud

Kuidas sünnib verivorst: katsetamiseks võib kuluda kuni 100 kilo vorsti

Kersti Eero, 23. detsember 2017 00:01

11 KOMMENTAARI

v
verivorst/ 25. detsember 2017 10:49
rakvere rämpsu ei tasu ammugi proovida.
m
mida te modereerite si1tapead/ 23. detsember 2017 10:20
m
mis vel/ 23. detsember 2017 10:14
vanasti sai täheldatud kui vorst on jäässe läinud siis võib ära visata äkki mingil etapil hoitakse jääs verd noh sest pulbrist ei räägigi üldiselt kräpp on kõik ja kallis ka et kümmet sorti proovida
e
ega/ 23. detsember 2017 10:03
vene aeg poevorst midagi erilist polnud aga vist parem kui praegu mingi kuiv puru kipub olema miski ei seo seda tangu
k
23. detsember 2017 12:11
Kui värske verega korralik puder on keedetud, siis ei jää kuiv. Praegu teevad nad verepulbrist ja osadele vorstidele on isegi tahkestamiseks jahu lisatud. Kui on värskest soolikast tehtud, siis lähevad ahjus ka hästi krõbedaks. Juhtusin Grossi poest selliseid saama, ilmselt olid oma sigade sooltest tehtud.
k
23. detsember 2017 12:19
Kirjutasin kommentaari, aga kadus. Tsenseerivad.
h
23. detsember 2017 12:26
Huvitav, milline sõna neile ei sobi, kas siga või veri või puder...?
23. detsember 2017 12:32
n
Nimetu/ 23. detsember 2017 10:00
Õige verivorsti sisse käivadki maitseks ainult sool, pipar ja vorstirohi (majoraan). Midagi enamat polegi vaja.
k
23. detsember 2017 11:32
Kas praegustes vorstides on majoraan? Olen ise verivorsti teinud ja tean, mis LÕHN ja MAITSE on majoraanil ja vorstidel, mis sisaldavad manoraani.
m
23. detsember 2017 09:04
Mis maitsetest te räägite? Maitsed ju puuduvad. Ainukesed maitseained on sool ja pipar. Kõik vorstid on ühe maitsega.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee