Jõulud

(8 tordilõiku)

Parimad jõuluküpsetised: Pavlova ja kapsa-kartulipirukas 

Lilija Suburg, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja, 23. detsember 2017 00:01
JÕULUVÄRVIDES PAVLOVA: Suus sulav pilgupüüdja peolaual.Foto: Aldo Luud

Kui ilma verivorstide ja hapukapsasteta on raske jõululauda ette kujutada, siis küpsetiste osas on mänguruumi lõputult. Miks mitte pakkuda tänavu vürtsika jõulukeeksi asemel hoopis õhulist Pavlovat? Ja kus on kirjas, et kapsas peab laual seisma kausiga - vahelduseks võiks selle hoopis pirukasse peita. 

Samal teemal

20.00.2018
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
25.11.2017
Mida teha järelejäänud piparkookidega?
23.11.2017
Küpseta nagu proff: Jõululauale kuuseke kanafileega
23.11.2017
Pineenist eugenoolini – millised ained tekitavad jõululõhna?

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee