Jõulud

Eestlased ostavad usinalt traditsiooniliste maitsetega verivorste

Silja Paavle, 23. detsember 2017 11:12

7 KOMMENTAARI

r
ruudi / 23. detsember 2017 18:11
Minu ema verivorst oli selline tahke naturaalne ja ahjus natuke pragunev Naturaalne veri tangud ja paraja suurusega pekitükikesed Lisaks vorstirohi mille õiget nimetust ei tea Poest sellist vorsti ei saa
m
23. detsember 2017 18:59
e
23. detsember 2017 15:42
Eesti tootjatest ei oska keegi traditsioonilist verivorsti tehagi. Poest neid ei saa.
t
Traditsiooniline??/ 23. detsember 2017 13:34
Traditsiooniline verivorst kaerahelvestega? Millal kaerahelbed verivorstis traditsiooniks said? Ma ei tea kas see on üle Eesti nii aga seda päris traditsioonilist verivorsti pole pea mitte kunagi poest saanud, põhiline traditsiooniline maitsekomponent, vorstirohi on alati puudu olnud või on seda väga minimaalselt. Kodus valmistatud verivorst, tõeliselt traditsioonilise retsepti järgi, on rariteediks muutunud. Vene ajal sai poes müüdav verivorst nime "koerarõõm" (sobatši radost) - sellest ollakse küll edasi arenenud aga söön neid koeraga kahepeale.
k
23. detsember 2017 15:44
Koerarõõm oli mingi odavam maksavorst, mitte verivorst.
s
23. detsember 2017 11:35
Snakes are coiled upon the granite
Horseman ride into the west
Moons are rising on the planet
WHERE THE WORST must suffer like the rest.
r
reklaam/ 23. detsember 2017 11:30
hapukapsas ja sulavõi, see mu kõhust lahti lõi, veel parem oleks seapraad, aga kust sa seda saad

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee