Minu ema verivorst oli selline tahke naturaalne ja ahjus natuke pragunev Naturaalne veri tangud ja paraja suurusega pekitükikesed Lisaks vorstirohi mille õiget nimetust ei tea Poest sellist vorsti ei saa
Traditsiooniline verivorst kaerahelvestega? Millal kaerahelbed verivorstis traditsiooniks said? Ma ei tea kas see on üle Eesti nii aga seda päris traditsioonilist verivorsti pole pea mitte kunagi poest saanud, põhiline traditsiooniline maitsekomponent, vorstirohi on alati puudu olnud või on seda väga minimaalselt. Kodus valmistatud verivorst, tõeliselt traditsioonilise retsepti järgi, on rariteediks muutunud. Vene ajal sai poes müüdav verivorst nime "koerarõõm" (sobatši radost) - sellest ollakse küll edasi arenenud aga söön neid koeraga kahepeale.
KOMMENTAARID (7)