Kesklinna Politseijaoskonna jaoks on jõulud tavaliselt päris rahulik aeg erinevalt näiteks aastavahetuseks. Aga politseiametnike tavaline töö on selline, mille tegemiseks peavad olema raudsed närvid, tugev füüsis ja kiire mõtlemine. Sama kehtib muidugi ka politseikoerte kohta, keda täna oli valves kaks. Foto: Arno Mikkor / Kersti Kaljulaid / Facebook
Jõulud
24. detsember 2017, 18:43

FOTOD | President Kaljulaid käis jõululaupäeval kingitusi jagamas: "Aitäh teile, poisid!" (46)

Presidend Kersti Kaljulaid viis täna kingitusi päästjatele, politseinikele, sõduritele ja arstidele, kes on jõululaupäeval tööpostil ning tänu kellele saavad eestimaalased jõululauas istuda rahuliku südamega. 

"Just praegu istub suur osa eestlasi perega jõululauas. Selleks, et me kõik saaks seda teha rahuliku südamega ja turvaliselt, on aga terve rida inimesi, kes justnimelt neil hetkedel tööpostil on. Käisin täna päeval nii päästjate, politseinike, sõdurite kui arstide juures ja viisin omalt poolt väikse kingipaki ja soojad soovid. Rõõmsaid ja turvalisi jõule kõigile ja loodan, et saate neil päevil palju perega olla!" kirjutas meie president oma Facebooki lehel.