Galeriid

GALERII | Vaata, kuidas käis ettevalmistus "Jõulutunneli" saateks (10)

LISA KOMMENTAAR

miks err-i juhid 26. detsember 2017, 14:45
pole suutnud aru saada , et odavam on vabaneda mõttetutest saatejuhtidest - vähe aega võib olla kiunumist , edasi on öhk puhtam .
Köik need vainod , lassiliisud, kommunist samost jnejne.
Maša25. detsember 2017, 17:06
Sel aastal kogutakse ilmselt rekord summa muidugi kui need, kes pool miljonit hüvitisteks said ka annetada raatsivad
Mnjah25. detsember 2017, 14:19
Igaaastase ülekande tegin ära aga siis läks telekas ka kohe kinni tagasi.Margit saab kindlasti hakkama ja kui Urmas ka poole vähem räägib,siis tuleb ju hea saade.Margus ja Kadri tulevad ka ikka meelde.
sass25. detsember 2017, 14:15
Ostan bemmile uued uhked veljed, aga naise saadan naabri juurde lapsele ravimi jaoks raha kerjama!
Mati25. detsember 2017, 13:55
Eesti saab 100 ja käib suur almuste palumise kampaania. Samas president Kaljulaid pea igas kõnes mainib kui hästi Eestil läheb ja siin elavad inimesed on rikkamad kui kunagi varem.
mina olen 26. detsember 2017, 20:17
üks neist , kes jõudnud arusaamisele , et kersti on muutunud selliseks lumehelbekeseks .
tema ´´ maaletooja ´´ nestor tiksutab oma päevi seal riigikogu poodiumil .
Mis nii viga elada .
A.Hitimees25. detsember 2017, 13:44
Kogume raha kõrgemate riigiametnike palgatõusuks.
Ot, need kurikuulsad kuvöösid?25. detsember 2017, 12:45
Mille suunas isegi välismaa vaatab eesti poole, et vist see mehhanism, et kuidas meil kuvöösid soetatakse, pakub neile huvi? No eks muidugi ameerikas ju ravikindlustus teemaks, seal ju oleks hea kui lisaks ravikindlustusele maksaks abivajaja kinni ka abistamisel kasutatava tehnika, nagu annetustega maksame meie siin selle omal kinni. Ravikindlustajal oleks ameerikas selelst ju õppida - saaks veelgi jõulisemaid kasuminumbreid kokku roobitseda. Masendavad on need saated kahjuks, häbivarju peaksid heitma valitsuse peale. Valitsusel ei ole võtta paarisadat tuhandet, et aidata tõsiselt hädasolijaid, samas on võtta rahad samades suurusjärkudes, et aidata elule narkomaane ja muud ühiskonda lõhkuvat kihti, valitsusel on kümnete miljonite viisi raha, kulutamaks seda kuskil karukloaagis redutavale nii ütelda sõjaväele kellega õhutatakse vaenu mis sellelesamale raha jagavale maksumaksjale võib väljaspoolt kahjukikuks saada jne, jne. Jõuluaeg - kerjamise aeg, aeg mil presku lämiseb lugusid süüriast aga samalajal teda ei huvita kohalik õnnetu. Silmakirjalik ja madal!
Tõesti!25. detsember 2017, 13:35
Eestit nähakse välaspool kui kerjajate riiki. Kes jõuab kokku lugeda annetuste liike, millega rahvalt raha välja meelitatakse. Peale selle oleme ju kuulsad vabatahtlikud, politsei, päästeamet, mis on tegelikult mujal palgatööd. Ei ma halvusta tavaeestlast. Töökas ja abivalmis rahvas. Aga millise hinnaga? Selle asemel, et luua normaalselt toimiv majandus ja palgasüsteem, kulbiga võetakse, lusikaga antakse. Kulbi ja lusika suuruste vahe läheb aga riigieelarvesse, otsesõnu laristava valitsuse kaukasse.
Jah25. detsember 2017, 14:35
Olen sama mõtelnud.
Nii võtta tundub olevat palju heatahtlikke inimesi ja võiks isegi mõnd neist tunda - ilmselt on need inimesed kes ka oma tuttavatest hoolivad. Sellised kes ka oma tuttavatega kaks sõna juttu ajavad vahel jne. Ma usun vähemalt, et need inimesed on sellised, ilmselt aga on vanemad inimesed. Olen lõppeval aastal ehk suhelnud 10 inimesega kogu aasta lõikes, kuna juba u 30 siis tegin kahe aasta eest oma tutvuskonna suurpuhastuse, facebookid ja muu jama sai lõpetatud kuna väga väsitav oli päevast päeva hala ja draamat näha, sai lihtsalt need inimesed elust välja, et eks need kes tahavad ka suhelda, saavad ju üles otsida ja suhelda. Mitte keegi ei tulnud tagasi. Ühtpidi üllatav aga teisalt kainestav ja üldine olemine muutus palju, vaid endalelootmine ja ausalt peab märkima, et varem oli üpris suur petlik usk, et neilt inimestelt saab ka tuge vajadusel. Reaalsus oli aga täpselt vastupidine. Tänapäeva noorem generatsioon inimesi on uskumatult ükskõikne ja ilmselt on ka need annetajad vanemad inimesed, tegelikult ehk need kes ise vajaks samuti tuge.