Nipid
22. veebruar 2018, 09:09

3 nutikat kohvripakkimise nippi!

Reisituhinas võib nii mõnigi asi pakkides maha ununeda. Selleks, et kõik vajalik kohvrisse ära mahuks ja kaasa saaks, kasuta neid nippe!
  • Rullides voldivabaks. Reeglina moodustavad reisile kaasa võetavast kraamist suure osa riided. Et neid mahuks kotti piisavalt, on oluline, kuidas sa neid pakid. Selle asemel, et lapata riided kokku, keera need ühe-või mitmekaupa rulli. Peale ruumisäästmise ei pea sa rõivaid rullides vaatama sihtkohta jõudes tõtt triikimist vajava hunnikuga.
  • Sokkis eksootikasse. Ükskõik, kui soe on õues või maandutakse lausa troopikasse, on eestlastel oma põhjamaise tausta juures ikka kaasas mõni paar sooje sokke, mõnikord lausa villaseid. Näitamaks, et asi on pragmaatilisus, mitte külmakartlikkuses, peida sokkidesse kõik õrnad pudelid. Nii on neil piisav pehmendus, et vältida kohvris purunemist.
  • Mitte ainult jalavarjud. Pakkimisel on oluline kasutada kohvris ära iga väiksemgi tühi koht. Kui sa ei suuda otsustada, kas nädalalõpu väljasõidul läheb ikka vaja kolme paari kontsakingi, õigusta nende kaasavõtmist muul moel. Kingad sobivad imeliselt šampooni- ja palsamipudeli hoiustamiseks. Peale ruumisäästmise hoiavad pudelid sedasi ka kingade vormi ja kingad omakorda pudeleid lömmi minemast!