Loo oma kotis kord!Foto: Laura Toomsalu-Karro
Tee ise
26. veebruar 2018, 20:34

Tee ise! Praktiline asjade hoidja käekotti

Suured käekotid mahutavad kõik vajaliku, kuid kui tahad leida huulepulka või autovõtmeid on need kui tina tuhka kadunud. Selleks, et kõik vajalik õigel ajal käepärast oleks tee see vahva koti organisaator.

Vaja läheb:

Tugevat kangast või lauamatti

Kummipaela

Kääre

Nööpnõelu

Õmblusmasinat

Tee nii:

1. Mõõda sobiv kangatükk. Kangatüki suurus tuleks arvestada selle järgi mida ja kui palju asju plaanid sinna paigutada. Organisaatoris võiks olla koht veepudelile, telefonilaadijale, sahtel pisematele asjadele nagu huulepulk, autovõtmed, kätekreem, kamm jne.

2. Õmble ääred. Murra kanga pikemad servad 2cm võrra tagasi ja õmble läbi. Seejärel keera almumine osa üles, just nii kaugele kui vaja. Võta aluseks hoidjasse minev pastakas, telefon või kreemituub ja kinnita riie nööpnõelaga soovitud kaugusel.

3. Paiguta asjad kangale. Võta kotis kantavad asjad ja paiguta need kangaribale. Märgi õmbluskohad nööpnõelaga. Jäta asjadele ruumi, et ei peaks neid jõuga oma taskusse suruma.

4. Kummipael suurematele asjadele. Veepudeli ja rahakoti jaoks õmble kangale veniv kummipael. Nii seisavad nad hästi paigal.

5. Õmble tasukute vahed läbi.