Ehitusmess "Eesti ehitab"Foto: Erlend Štaub
Galeriid
5. aprill 2018, 12:54

GALERII | Kevadine ehitushooaeg sai avalöögi ehitusmessiga „Eesti ehitab“ (5)

4. - 7. aprillini toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses 22. rahvusvaheline ehitusmess "Eesti ehitab", mis on pühendatud EV 100 sünnipäevale.

Eesti ehitusturu suursündmus toob kokku ehitusala asjatundjad ja- huvilised ning on traditsiooniliselt kevadise ehitushooaja avalöögiks. 

Mess annab ühelt poolt hea ülevaate materjalidest ja tehnoloogiatest, mida kasutatakse tänases Eestis aga samas on messil olulisel kohal ka looduslähedased materjalid ja tehnoloogiad, mida kasutasid meie esivanemad ning mida ehitusmess aitab laiemalt tutvustada ning julgustab laiemalt kasutusele võtma.

Messil kulmineeruvad mitmed EV100 juubeliaasta konkursid. Messil saab teada milline on EV100 Aasta Katus, Aasta Tehasemaja ning Aasta Betoonehitis.

Kolmapäeval toimusid ehitusmessil sisukad seminarid, neljapäev on fassaadipäev, reedel keskendutakse energiasäästule ja laupäeval saavad messikeskuses ka lapsed ehitada.

„Messile tuuakse välja uusimad ja kaasaegseimad ehitusmaterjalid ja -lahendused, “ ütles messi projektijuht Epp Sultsmann. „Samuti saavad külalised praktilistes töötubades küsida nõu otse spetsialistidelt, ning seminaridel teada suundadest ehitusega seotud erinevates valdkondades.“

Tutvu messiga lähemalt aadressil eestiehitab.ee