Maasika pannkoogid
Valmista pannkoogitainas ja viiluta maasikad. Tee tainast kuumale pannile ümmargune ring ja aseta iga küpseva pannkoogi sisse maasikaviilud. Keera kook ümber ja küpseta ka teine külg pruuniks. Serveeri kohe ja naudi!
Kitsejuustutäidisega maasikad
Vaja läheb:
· 15–20 suuremat maasikat
· 150 g pehmet kitsejuustu
· 15 spinati- või rukolalehte
· 2 sl röstitud pähkleid
· 2 sl palsamiäädikat
1. Lõika maasikatel ära lehed ning tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.
2. Kui soovid, et maasikad ka püsti püsiksid, lõika maasikate põhjad tasaseks.
3. Sega kitsejuust õhulisemaks ning pane kondiitrikotti. Seejärel pigista maasikatesse juustutäidis.
4.Tõsta kaunistuseks juustule näputäis hakitud rohelist ja raputa peale hakitud pähkleid.
5. Vahetult enne serveerimist tilguta maasikatele palsamiäädikat.