Alati särav Keili Sükijainen!Foto: Foto: Laura Strandberg
Nipid
18. mai 2018, 10:31

Hea nipp: Keili Sükijainen soovitab kanda tosse!

„Seitsmeste“ uudiste reporter Keili Sükijainen julgustab naisi kandma tosse nii pükste kui ka seelikutega. Milliseid häid nippe tal veel on jagada? Kohe saad teada!
Alati särav Keili Sükijainen! Foto: Foto: Laura Strandberg

Kevadel kannan palju plisseeritud seelikuid. Värvidest domineerivad pastellsed toonid - heleroosa, beež ning valge. Nende juurde kombineerin tosse või tennised, mida on mul kokku 15 paari. Sama palju on ka kontsakingi. Kingad on pigem auseinal ja nendega kõnnin uhketel üritustel. Kuna mul on suur jalanumber, siis ostan ainult väga kõrgeid (15cm) kontsakingi. Talvel kannan tumedamaid jalanõusid, suvel heledamaid.

Pildil olevate tossude kohta andis mulle vihje sõbranna, mille peale jooksin tunni jooksul Nike poodi ja ostsin kohe ära. Need olid just letile pandud. Inimesed tulevad tihti juurde ja küsivad, kust ma nii ilusad tossud sain. Kindlasti on minu jaoks oluline jalanõude puhtus - ma ei lähe kunagi kodust välja nii, et need oleksid mustad.

Olin kaua otsinud boheemlaslikku särki, leidsin selle elu parimalt reisilt paar aastat tagasi Filipiinidelt. Vahetult enne reisi lõppu käisime ühes kohalikus poes, kus Filipiini naised ise pluuse tegid ja otsustasime sõbrannadega ühesugused pluusid soetada. Iga kord, kui pluusi selga panen, mõtlen selle reisi peale ja meenutan sooja tundega. Kannan seda suvel väga sooja ilmaga lühikeste pükste peal.

Kui elu on täis üllatusi...

... siis tuleb riietuse osas kõigeks valmis olla. Heaks lahenduseks on valida klassikaline riietus, mida saab erinevate asjadega kombineerida. Eelista puhtaid värve ja kihiti asjade sobitamist. Lahe jakk võib muuta tervet su välimust!

Tossud kiirelt puhtaks!

Tossude ääri on hea puhastada näiteks CIFiga, kangast tosse Amway lapikestega.

Tõeliselt säravad ja naiselikud tossud! Foto: Foto: Laura Strandberg