Maris Saare head nipid!Foto: Foto: Jako Ülenõmm
Nipid
18. mai 2018, 13:11

Maris Saar: kristallitee tervendab seestpoolt

Hüpnotisöör Maris Saar usub, et kristallitee suudab teha inimestega imesid. Ta räägib meile natukene täpsemalt, kust on pärit kristallitee ja kuidas see sind ravida saab.

Kristalliteesid on tehtud juba väga ammusest ajast, ka Eestis, aga sellest väga ei räägita. Kristalliteed saab teha kahte erinevat moodi. “Üks võimalus on asetada toorkristall teekannu sõelale. Teeaur läheb kristalli peale ja tilgub tagasi tee sisse. Nii saab tee tänu kristallile laetud. Teine võimalus on korjata meelepärased taimed ja panna need koos soovitud kristallidega päikese kätte kuivama,” räägib Maris. Kui taimed kuivavad päikese käes ja kristall on seal juures, siis see ei muuda kuidagi kristalli toimet ega omadusi.

Toorkristalle soovitab Maris osta spetsiaalsest kristallipoest. Neid valides tuleks kuulata oma sisetunnet või juhinduda sellest, millisele murele leevendust on vaja ja võtta vastava omadusega kivi. Seejuures võib appi võtta kristalliraamatu. “Mõnes poes on kristallid hästi puhta energiaga ja juba puhastatud, teises poes mitte. Tundlikud inimesed tunnetavad selle kergelt ära,” juhendab Maris.

Kristalliteed saab inimene ka ise kodus teha ja end nii aidata. Tuleb valida õige kristall ja tee, mis omavahel hästi kokku sobivad.